Deze rare dingen kregen vrouwen te horen tijdens online daten

Sinds de wereld van Tinder zich heeft aangediend zijn de teksten van mannen er niet subtieler op geworden. De prince charmings zijn ver te zoeken in het veld van online dating anno 2015. He levert overigens wel hilarische en tenenkrommende teksten op, getuige deze video van Glamour. Smullen.

Deze vrouwen kregen namelijk allemaal hele bijzondere dingen te horen. Van ‘ik hou van oudere vrouwen en ik mag mijn moeders auto lenen’… tot ‘als je tussen mijn benen stapt, krijg ik sowieso een hoogtepunt’. De mannen kennen geen schaamte en ja, daar moet je toch wel een beetje om lachen. Weten wat ze nog meer schreven? Bekijk dan de It’s Not Ok, Cupid video.

Zou jij online daten? Of heb je het al eens gedaan? Kreeg jij ook gekke dingen te horen?

Laat het ons weten op de Famme Facebook.

Ben jij single en wil je weer daten? Lees dan eens dit.

Reageer op artikel:
Deze rare dingen kregen vrouwen te horen tijdens online daten
Sluiten