Deze simpele hack maakt Netflix-en nog zoveel beter

Ben jij ook van het binge watchen? Je weet wel, series kijken totdat je het echt niet meer trekt? Ik heb me er afgelopen paasweekend weer heerlijk schuldig aan gemaakt, House of Cards, alleen toen liep ik weer tegen een groot, gróót nadeel van Netflix aan…

Misschien heb je het al eens meegemaakt: je zit net lekker in de vijfde aflevering van Making a Murderer, Dinotrux of welke serie dan ook. Je iPad ligt aan de andere kant van de kamer (je kijkt Netflix via je Chromecast), ligt met een dekentje op de bank, graait in een bak chips en precies als je middenin een spannende scène zit vraagt Netflix of je nog wel aan het kijken bent! Of je niet per ongeluk je tv aan hebt laten staan! Dank Netflix, dat je me er even subtiel op wijst dat ik al úren op de bank lig.

Flix Assist

Vanaf nu hoeft dit niet meer. The Next Web heeft een Chrome-extensie ontdekt die deze irritante reminder weghaalt. Flix Assist heet-ie en hij drukt automatisch op de ‘Blijf kijken’-knop. Ook verwijderd de extensie het aftellen voordat de volgende aflevering begint.

Ja mensen, dit is hoe ver we zijn in de evolutie vandaag de dag! Handig. En redelijk life changing voor de bankhangers onder ons, of ouders van een kind dat verslaafd is aan Canimals.

Je kunt de extensie hier vinden.

Welke series kijk jij via Netflix? Laat het ons weten op Facebook! >

Toe aan een nieuwe serie? 10 x series om samen met je man te kijken >

Reageer op artikel:
Deze simpele hack maakt Netflix-en nog zoveel beter
Sluiten