Mercy Hiltrop
Mercy Hiltrop Kids 6 dec 2016

Deze single vader geeft de coolste haartips. Watch & learn!

Philippe Morgese is een alleenstaande vader on a mission. Na jaren zelf gestunteld te hebben bij het doen van de haren van z’n dochter Emma, geeft hij andere vaders nu tips in een reeks Dad Hair School video’s. Dus opgelet lieve vaders (en onhandige moeders): zo doe je dat!

Phillipe zijn dochter gaat na jaren oefenen naar school met de coolste creaties. En volgens Phillipe kan elke vader – en moeder! – dit. Hij draagt zijn kennis niet alleen over via video’s op Youtube die hij maakt in samenwerking met Babble.com, maar geeft ook cursussen op locatie. Van een simpele paardenstaart tot mega ingewikkeld vlechtwerk of gewoon wat praktische tips; deze vader is een expert als het op meisjeshaar aankomt. Watch & learn.

Je dochters haar vlechten

Anti-klit cursus

Je kind naar school sturen met playground hair, zoals deze vader het noemt. Niet meer nodig! Met deze simpele trucjes zijn klitten er zo uit en wordt het haar van je meisje mooi glad. En zonder drama ook nog!

LEES OOK: De 35 allerergste (en dus hilarische) kinderkapsels

Visgraatvlecht

Altijd al een zogenaamde visgraatvlecht willen maken? Phillipe laat je zien hoe dit moet. En volgens hem is dat dus een stuk makkelijker dan je denkt.

Ben jij al klaar voor de feestdagen? Snel naar de kapper! Dit zijn dé haartrends van deze winter

Babble.com

Reageer op artikel:
Deze single vader geeft de coolste haartips. Watch & learn!
Sluiten