Deze stoere tattoos lieten jullie speciaal voor je kind zetten

Vorige week deden we opnieuw een oproepje om de unieke tattoos die jullie hebben gezet ter ere van jullie kinderen met ons te delen. En wauw, wat kregen we weer een geweldige foto’s binnen. Groot of klein, ze zijn allemaal even bijzonder.

Hier een paar van de vele foto’s die jullie ons stuurden. Keep it coming!

1. Keltisch teken met de naam van Ivar

Shanna Kuipers deelde deze mooie foto met ons. Haar zoontje Ivar staat vereeuwigd op haar onderarm. Mooi!

2. Tekening van dochter

Miranda Brummer liet haar tattoo niet ontwerpen door een artiest, maar door haar 15-jarige dochter. De vlinder en orchideeën zijn ter nagedachtenis aan haar vader.

LEES OOK: Een kindertekening op je lijf laten tatoeëren… Ach, het is weer eens wat anders

3. Trotse moeder

‘Trots dat ik alle 3 mijn jongens heb mogen dragen. Samen verbonden, voor altijd,’ schrijft Judith Boendermaker op onze Facebook-pagina.

Je kind altijd bij je dragen

4. Vlinder

Irene de Jong-Weening combineerde de voorletter van haar zoon in het lettertype van zijn geboortekaartje met een vlinder, die voor haar overleden schoonmoeder staat. Hun zoon was haar eerste kleinkind, en ze waren gek op elkaar. Erg mooi, Irene!

5. J, J, J en J!

Sanne Schneiders-Valkenburg heeft twee jongens en twee meiden die beginnen met de letter J rondlopen. Reden genoeg om deze mooie tattoo te laten zetten.

6. Samengesteld gezin

Marion Steigerwald van Baal liet een tattoo zetten voor haar samengestelde gezin. Wij zijn onder de indruk, wat een symboliek!

LEES OOK: Een samengesteld gezin: het kan heus goed komen

7. Trouwboeket

De bloem van Veronique Lenos-Odijk staat voor haar man, de namen (wat een mooi letterype!) voor haar zoons.

8. ‘De naam van onze prins’

Die prins van Stefanie Dikkeboer boft maar, met zo’n mooie tattoo!

9. Voor altijd

Sylvia Peters heeft net deze tattoo voor haar kinderen Liam en Lynn laten zetten. Hun namen in een infinity-teken, mooi hoor!

10. In de sterren

De tattoo van Marjolein Rijkaart-Zoetemelk is wat abstracter. Zij combineerde de sterrenbeelden van haar twee kinderen, en lief daarvan deze prachtige tattoo maken.

Heb jij ook zo’n mooie tattoo voor je kinderen laten zetten? Deel ‘m met ons op Facebook! Natuurlijk mogen papa’s ook hun coole tattoos ter ere van hun kind met ons delen. Graag zelfs!

Vorige keer gemist? Wauw, deze bijzondere tattoos lieten júllie voor je kind zetten

Reageer op artikel:
Deze stoere tattoos lieten jullie speciaal voor je kind zetten
Sluiten