Eva Dusch
Eva Dusch Eten 24 jul 2015

Deze Tinder spin-off belooft alleen maar lekker eten

Food lovers, deze is voor jullie. Er is namelijk een dating-app op de markt gebracht voor eten. Het werkt net zoals Tinder, maar dan kun je je hart verliezen aan de lekkerste stukken taart en sandwiches. Liefde gaat door de maag, zo blijkt maar weer.

Het was slechts een kwestie van tijd voordat we Tinder allemaal spuugzat zouden zijn. En dan moet er een nieuw sociaal gat worden gevuld, en zie daar! De app heet Tender en is bedoelt voor jonge mensen die minder uiteten willen (oké, dit is meer noodzaak want natuurlijk gaan we graag uiteten) en meer willen koken. En dat bereik je nu eenmaal snel met food porn op je beeldscherm. Het werkt precies zoals je zou verwachten: je krijgt het lekkerste eten digitaal voorgeschoteld en jij hoeft alleen maar te swipen. Easy does it. Je swipet naar rechts als je de afbeelding ‘aantrekkelijk’ vindt en bewaart op deze manier ook het recept. Je kunt van tevoren je eisenpakket samenstellen, zoals drankjes, desserts, vlees, vis, vegetarisch of veganistisch.

We leven in 2015, dus een Tinder voor eten: waarom ook niet? En het grootste voordeel: je hebt altijd beet en kunt alle geforceerde en ongemakkelijke chatsessies en bijkomende onzekerheden voorgoed skippen.

Tender is in Nederland gratis te downloaden voor toestellen met een besturingssysteem van iOS of Android.

Overleven op de datingmarkt is geen sinecure. Dit zijn de 10 geboden voor daten als single ouder>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze Tinder spin-off belooft alleen maar lekker eten
Sluiten