Deze trouwfoto verwacht echt niemand te zien

Als je gaat trouwen wil je de beste fotograaf strikken die precies de bijzondere momenten weet te vangen van jouw trouwdag. Close ups, creatieve maar niet al te freaky poses en de onbewaakte momenten. Fotografe Lindsey Palmer maakte een unieke foto op de bruiloft van Jamie.

Naast de vele mooie trouwfoto’s van jou en je kersverse echtgenoot wil je ook de mooie momenten met familie en vrienden vastleggen en daar zit precies het verhaal van deze unieke trouwfoto van Jamie en haar beste vriendinnen. In het afgelopen jaar kregen alle vier de vriendinnen een baby. En allemaal gaven ze hun baby nog borstvoeding.

Op een bepaald moment gaf Jamie met haar drie bruidsmeisjes tegelijkertijd borstvoeding terwijl ze de jurken aan het aantrekken waren en hun haar en make-up gedaan werd. En dat leverde deze prachtige foto op.

Over borstvoedingsfoto’s gesproken. Deze foto’s laten zien dat borstvoeding steeds vaker openlijk gedaan wordt. Wat vind jij?

Lindsey vertelt op haar eigen Facebook dat ze zelf net een drie weken oude baby had en ze eigenlijk een borstvoedings selfie had moeten toevoegen om het helemaal compleet te maken.

Toch is borstvoeding niet voor iedereen weggelegd. Ook dan kunnen er prachtige foto’s ontstaan. Kijk hier >

Zou jij een borstvoedings trouwfoto in je album plakken? Vertel het ons hier.

Reageer op artikel:
Deze trouwfoto verwacht echt niemand te zien
Sluiten