Redactie
Redactie Kids 25 nov 2014

Deze vader krijgt een absurde afscheidsbrief van zijn zoon

Kinderen weten ons altijd te verbazen. Vaak op een leuke manier, maar soms gaan spontaan al je nekharen overeind staan. ‘Nee, hebben ze dat echt gedaan?’ Deze vader vond een absurde afscheidsbrief van zijn zoon die je echt even moet lezen.

Toen de vader op een dag langs zijn zoons slaapkamer liep, zag hij dat de kamer opmerkelijk netjes was achtergelaten. Hij vertrouwde het niet en liep naar binnen. Daar vond hij een envelop met de woorden ‘voor pap’. De man begon meteen te lezen:

Beste pap,

Met pijn in mijn hart schrijf ik je deze brief. Samen met mijn nieuwe vriendin ben ik van huis weggelopen, omdat ik een scène met jou en mam wilde vermijden. Ze heet Stacy, ik ben stapelgek op haar en ze is zo lief. Maar ik wist zeker dat jullie haar niet goed zouden keuren door haar tattoo’s, piercings, strakke motorkleding en omdat ze zo veel ouder is dan ik. Maar ik ben niet alleen verliefd op haar, pap. We verwachten ook een kindje! We kunnen ons geluk niet op. Na ons eerste kindje willen we graag een zo groot mogelijke familie opbouwen. Ze heeft een caravan in het bos staan en daar heeft ze genoeg brandhout liggen voor de hele winter. Dankzij Stacy realiseer ik me dat wiet eigenlijk helemaal niet slecht voor je is, dus hebben we besloten dat we samen een kleine plantage gaan beginnen. We zullen deze wiet dan gebruiken om het met andere mensen in de communie te ruilen, voor alle coke en XTC die we willen. Ondertussen hopen we maar dat de wetenschap een medicijn weet te vinden tegen AIDS, zodat Stacy snel beter wordt. Ze is zo lief, dat verdient ze.

Maak je geen zorgen pap, ik ben nu vijftien jaar en ik weet inmiddels wel hoe ik voor mezelf moet zorgen. Op een dag komen we terug om jullie een bezoekje te brengen, zodat jullie al jullie kleinkinderen kunnen leren kennen.

Liefs, je zoon, Joshua.

P.S.

Pap, niets van dit is natuurlijk waar, ik ben gewoon bij Jason thuis. Ik wilde je gewoon even helpen herinneren dat er ergere dingen in het leven zijn dat het rapport dat op de keukentafel ligt. Bel me maar wanneer het weer veilig is om thuis te komen!

Oef, hier had de tiener ons flink te pakken! Deze brief is een vertaling van de Engelse brief die te vinden is op de website Goingviralposts.

Dit is het bewijs dat kinderen indrukwekkende brieven kunnen schrijven. Een andere mooie brief is geschreven door de 8-jarige transgender Qbdoo, echt de moeite waard om even te lezen.

Reageer op artikel:
Deze vader krijgt een absurde afscheidsbrief van zijn zoon
Sluiten