Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 25 sep 2017

Deze vader maakt prachtige foto’s van de alledaagse momenten met zijn kinderen

Vader en fotograaf Thomas Laskowski maakt zoveel mogelijk foto’s van zijn dochter Suzie (8) en zoon Constantin (4) tijdens kleine, alledaagse momenten. En dat levert prachtige beelden op.

‘Ik probeer altijd foto’s te maken. Onderweg naar school en in de schoolvakanties. Wanneer het met iedereen goed gaat en wanneer iemand ziek is. Ik heb foto’s van mijn kinderen als ze aan het slapen, eten, spelen, dansen, vechten en huilen zijn’, vertelt hij aan Huffington Post.

Alledaagse herinneringen

De foto’s zorgen voor een prachtig inkijkje in de levens van de kinderen. Waarvan hij hoopt dat zij zich deze blijven herinneren. ‘Mijn eigen herinneringen aan de eerste 10 jaar van mijn leven zijn een blur. Ik herinner me hier en daar losse dingen, maar niets is onmiskenbaar duidelijk. Ik wil dat niet voor mijn kinderen. Ik wil me deze dagen over dertig jaar nog kunnen herinneren en – nog belangrijker – dat zij het zich kunnen herinneren.’ Het gaat Thomas niet om de grote mijlpalen zoals verjaardagen en bruiloften, maar om de kleine momenten. Thomas: ‘Donderdagen. De troep die ze in hun kamer maken, samen tandenpoetsen en hoe de grote zus haar kleine broertje voorleest voor het slapengaan. De belangrijke dingen die samen het alledaagse leven vormen.’

LEES OOK: 9 x hoe een man verandert als hij vader wordt

Super dads! 13 x single vaders die het vaderschap he-le-maal begrijpen

Huffington Post

Reageer op artikel:
Deze vader maakt prachtige foto’s van de alledaagse momenten met zijn kinderen
Sluiten