Redactie
Redactie Uncategorized 17 maart 2015

Deze video is voor alle papa’s en mama’s die van ‘makkelijk’ houden

(advertorial)

Geef toe, eigenlijk is iedereen makkelijk als het erop aankomt. Want: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Papa’s en mama’s met dochters: kijk het briljante filmpje. Niet meer stressen in de ochtend, zo doe je in drie seconden het haar van je dochters!

Alles wat je nodig hebt is elastiekjes, een stofzuiger en stroom. Oh en een handige vader of moeder.

Over Qurrent

Sinds je kinderen hebt is het niet aan te slepen: stroom! Van de slabbertjes (= veel wassen) tot de pubers (= veel apparaten om op te laden): het gezinsleven slurpt energie. Ook al roep je nog zo hard dat iedereen zijn opladers uit het stopcontact moet halen, dan nog kun je schrikken van je energierekening. Juist daarom is groene energie zo belangrijk. Beter voor het milieu en nee, dat hoeft helemaal niet duur te zijn. We geven je drie reden om over te stappen naar Qurrent:

1. Echt groen

Ben jij ook zo gek op de natuur? Dan vind je natuurbehoud vast erg belangrijk. Qurrent is door de Consumentenbond en Greenpeace uitgeroepen tot Groenste Stroomleverancier. Ze kregen een 10 voor duurzaamheid! En dat komt omdat ze niet streven naar zoveel mogelijk stroom en gas verkopen (zoals de meeste energiebedrijven), maar je oprecht helpen met energie besparen en opwekken.

2. Betaalbaar

Wie denkt dat groene energie duur is, heeft het mis. Qurrent levert groene stroom tegen inkoopprijs. Het bedrijf verdient dus niet op je energieverbruik, maar enkel op het vastrecht (een soort van leveringskosten die je aan iedere leverancier betaald). En dat scheelt jou flink in de kosten. Dus, mocht je net als in de video een paar kleintjes rondlopen, dan kun je je geld vast wel beter gebruiken! En psst: je krijgt nu €55 korting.

3. Gemakkelijk

Overstappen naar Qurrent is in twee minuten gefixt. Geen gedoe! En mocht groene energie niets voor jou zijn – gaan we natuurlijk niet van uit – dan kun je het contract maandelijks opzeggen.

Lees er hier meer over!

Reageer op artikel:
Deze video is voor alle papa’s en mama’s die van ‘makkelijk’ houden
Sluiten