Eva Dusch
Eva Dusch Work & Life 8 aug 2015

Deze vijf coole Instagram-moeders wil je volgen…

Instagram is het epicentrum van het perfecte leven. Zeker ook als op het je gezin aankomt. Deze coole ‘mommy bloggers’ gaan voor goud, zilver en de beker. En wij zien soms groen van jaloezie.

Had je vroeger het huis volstaan met familieportretten, het internet heeft die markt inmiddels dood geslagen kunnen we wel stellen. En toen was er Instagram, waarop de meest jaloersmakende kiekjes voorbij komen en het gezinsleven de holy grail is. Maar laten we duidelijk zijn: perfectie bestaat niet, en ‘het perfecte gezin’ komt in alle vormen en maten. Maar soms is het heerlijk om gedachteloos door de accounts van deze coole Instagram-moeders te scrollen. Door een filter is de werkelijkheid net iets mooier maar zeker niet minder interessant om te volgen!

1. Bonfirebeachkids

Dit gezin met vader John Moore, moeder Hannah Henderson en hun twee kids Lennon (9) en Costa (4) woont in California’s Venice Beach. Beide ouders werken in de mode; zij runt haar eigen winkel, hij is modedesigner, maar leven intussen ook een heus boho-leven inclusief hangmatten, zwieberjurken, kampvuurtjes op het strand en surfsessies. Je wordt alleen al relaxed van het gluren op hun Insta-account.
Meer zien?

2. Gisele Bundchen

Nee, we noemen hier niet zomaar even iemand. Dat weten wij ook wel. Dit is dé Gisele Bundchen, ‘s werelds beroemdste topmodel en Instagram-moeder. En als we al niet jaloers genoeg waren door haar buitengewoon strakke lichaam, dan is het wel vanwege de stroom aan beelden van haar gezin en haar man en American Football Player Tom Brady. En toch blijven volgen hè…
Meer zien?

3. Jools en Jamie Oliver

Soms knappen we bijna uit elkaar van jaloezie en dwingen we onszelf niet verder te scrollen, want deze zeskoppige familie lijkt alles dik voor mekaar te hebben. Knappe ouders, nog knappere kinderen en elke avond belachelijk lekker eten. Geen wonder dat mevrouw Oliver inmiddels zo’n 242k volgers heeft.
Meer zien?

4. Luxandthenaughtyboys

Dit account van Marloes Engel, zus van Nederlands model Lonneke Engel, draait grotendeels op prachtige kiekjes van haar kids a.k.a. ‘Lux and the naughty boys’. Met drie bloedjeknappe kinderen en een evenzo knappe man (voetballer Michael Lamey) snappen we dit heel goed. Het is moeilijk uit verveling weer af te haken, u bent gewaarschuwd voor minutenlange Insta-sessies.
Meer zien?

5. Jetteke van Lexmond

Een van Nederlands bekendste modestylisten heeft naast haar modieuze bestaan ook nog eens een prachtig gezin met (mode)man Alex Jaspers en kinderen Dean Moses en June Casanova. De zoete kiekjes van een sunday brunch of een familie-uitje naar de bioscoop en de #familytime staan garant voor honderden likes.
Meer zien?

Dit lesbische stel deelt wel een heel mooie foto op Instagram>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze vijf coole Instagram-moeders wil je volgen…
Sluiten