Deze vrouw pakt de beste kanskaart van haar leven

Justin Lebon en zijn vriendin Michal Ott omschrijven zichzelf als echte huismussen die niet vies zijn van een potje Monopoly. Het bord waar ze al jaren mee speelden was nodig aan vervanging toe, dus liet Justin een nieuwe wel heel bijzondere versie van het spel maken.

Justin bedacht namelijk een Monopolybord met daarop bestemmingen die belangrijk zijn (geweest) in hun relatie. Hij ontwierp het hele bord zelf, inclusief de bijbehorende stratenkaartjes. Zijn vriend Mark Becker, die van beroep houtbewerker is, maakte het bordspel voor Justin. Zo staat er op het eerste vakje ‘match.com’, de datingsite waar zij elkaar ontmoetten en reis je vanaf daar door alle waardevolle bestemmingen in hun leven tot nu toe.

Bijzondere kanskaart

Als kers op de taart ontwierp Justin een kanskaart met daarop de vraag ‘Will you marry me? If yes, advance to luxury tax’. Onder dat vakje zou Michal dan met een speciale sleutel haar verlovingsring vinden. Om er zeker van te zijn dat zijn vriendin op dat speciale vakje terecht zou komen, manipuleerde Justin de dobbelstenen, zodat ze sowieso altijd zeven zou gooien. Precies genoeg om haar op het vakje ‘chance’ terecht te laten komen. Toen ze inderdaad in beurt één op het vakje stond en ze de kanskaart van haar leven las, ging Justin op zijn knieën en haalde de ring uit het speciale vakje. Michal kon haar geluk niet op en zei volmondig ja.

Wat zal Justin nerveus geweest zijn! Deze man ook, en legde zijn hartslag vast tijdens zijn huwelijksaanzoek >

Reageer op artikel:
Deze vrouw pakt de beste kanskaart van haar leven
Sluiten