Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Persoonlijk 29 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Ernstig zieke vader kan toch bij geboorte zoontje zijn – en het is hartverscheurend

Jessica en Cagney hebben nog maar drie weken te gaan tot ze ouders worden van hun eerste kind als ze verschrikkelijk nieuws te horen krijgen. De 26-jarige Cagney blijkt een agressieve vorm van kanker in zijn hersenen heeft. Hierdoor kan hij bijna niet bij de bevalling zijn, maar gelukkig weet het ziekenhuispersoneel een oplossing.

Cagney wordt vrijwel direct geopereerd en heeft al drie hersenoperaties gehad waardoor hij in het ziekenhuis ligt als de bevalling begint . Dankzij het personeel van het ziekenhuis hoeft hij de bevalling gelukkig toch niet te missen. Hij wordt met bed, ziekenhuisapparatuur en al naar Jessica gebracht, zodat hij toch bij de geboorte van hun zoontje kan zijn.

Tranen over z’n wangen

Nadat Levon geboren is, worden de ziekenhuisbedden van de kersverse ouders naast elkaar gezet. Op deze manier kan Cagney van dichtbij van zijn zoontje genieten. De video, gemaakt door geboortefotografe Sarah Boccolucci, is een mooi verslag van deze bijzondere en emotionele gebeurtenis.

Het is bijna onmogelijk om te bedenken hoe Cagney zich gevoeld moet hebben toen hij de navelstreng door mocht knippen. Van de tranen die over zijn wangen lopen op het moment dat hij zijn zoontje voor het eerst hoort huilen, krijgen we kippenvel. De komende weken ondergaat Cagney bestraling en chemotherapie. Hopelijk met goed gevolg zodat hij snel thuis van zijn kind kan gaan genieten.

Bekijk de emotionele video hier

Prachtige fotoserie: 35 vaders die zich onmisbaar maken tijdens de bevalling

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

parents.com

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Ernstig zieke vader kan toch bij geboorte zoontje zijn – en het is hartverscheurend
Sluiten