Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kids 26 okt 2016
Leestijd: 2 minuten

Dierenverzorgster laat op super schattige manier zien hoe groot de baby in haar buik is

De ‘hij is nu zo groot als een appel’-vergelijking kennen we nou wel als het gaat om ongeboren baby’s. Dierenverzorgster Jennifer Dew pakte het een stuk origineler aan en gebruikte de dieren uit de dierentuin waar zij werkt om aan te geven hoe groot de baby in haar buik is. Geestig!

Vanaf dat Jennifer 19 weken zwanger is, houdt ze een beestje ter grootte van haar baby voor haar buik. Toen Jennifer voor het eerst de foto’s op haar Instagram zette, kreeg ze meteen de vraag hoe groot de baby volgende week zou zijn. Daarom besloot ze door te gaan met het maken van deze creatieve foto’s.

Baby’s met dieren vergelijken

Haar man vindt de foto’s ook fantastisch. Samen met Jennifer heeft hij in hun huis verschillende baby-diertjes al mogen opvoeden. Hij houdt van dieren, dus hij vond het ook een leuk idee om onze baby met dieren te vergelijken,’ vertelt Jennifer aan Babble.

19 weken

22 weken

24 weken

LEES OOK: 15 foto’s die bewijzen: kinderen zijn net dieren – en andersom

26 weken

27 weken

29 weken

30 weken

31 weken

Wij zijn stiekem een beetje jaloers op deze baby, die duidelijk op gaat groeien tussen alle wilden dieren in de dierentuin. Dat zouden wij ook best wel willen!

Haha, dit kan je óók doen met de dieren-tekeningen van je kinderen: wat deze vader met de kindertekeningen van z’n zoon doet is wel héél origineel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

babble

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dierenverzorgster laat op super schattige manier zien hoe groot de baby in haar buik is
Sluiten