Eva Dusch
Eva Dusch 1. Categories 19 oktober 2015

Digitale update: deze coole gadgets wil je liever vandaag dan morgen

De tijd dat een supersonisch nieuwe gadget vooral onze mannelijke wederhelft enthousiast maakte is voorbij. Ook ons bloed gaat sneller stromen van de nieuwe Apple Watch of artyfarty telefoonhoesjes. Update je digitale verzameling met deze nieuwe ‘techcessories’.

Als we moeten kiezen tussen een nieuwe bank of een stel nieuwe muziekboxjes, dan peínzen we er niet over. Maar een rondje hardlopen met de nieuwe Nike+Fuelband, dat klinkt als muziek in de oren. En we willen naast een coole babyphone en funky kindergadgets ook gewoon leuke gadgets voor onszelf. Gelukkig zijn die er genoeg.

[STAP stap=”1″]

De Apple Watch

Menig man loopt er al weken mee te pronken, maar hoe zit het eigenlijk met ons vrouwen? Want dit horloge kan dus echt eh… alles? Zie het gewoon als een mini-computer aan je pols. Even je arm optillen en je ziet gelijk hoeveel mailtjes en Facebookberichten je binnen hebt. Hij houdt bij hoeveel je beweegt. Of gebruik je stem om een muziekje op te zetten. Dé highlight: in één klik kun je alle vakantiefoto’s van je kids bekijken en laten zien. Goed voor ons moederhart.
Vanaf €419 via Apple. Je kunt kiezen uit twee formaten, verschillende modellen, materialen en horlogebandjes.

[STAP stap=”2″]

Jawbone Mini Jambox

Niks nieuwigs aan om je muziek overal ter wereld mee te nemen. Evenals draagbare boxjes. Maar deze kleurrijke mini’s zijn redelijk favoriet aan het worden. Een Bluetooth connectie zorgt er namelijk voor dat jij wireless muziek kan afspelen vanaf je tablet of telefoon. En met de nieuwe Multi Play functie kun je twee van deze boxjes combineren voor een zelfs nog harder geluid. En het leukste: deze schattige boxjes passen perfect in je handtas. Is dat geen oh-my-god-momentje waard?
€159,95 via beslist

[STAP stap=”3″]

Tommy Hilfiger Solar Powered Jacket

Hadden we het eerst nog over een jeans die je iPhone kunt opladen, nu heeft Tommy Hilfiger deze limited-edition parka die door middel van kleine zonnepaneeltjes achterop de jas batterijen kan opladen. De energie die door deze panelen wordt opgeslagen ‘loopt’ via een kabeltje naar een 1500mAh-batterij met twee USB-poorten die in de voorzak is geplaatst. En voor zo’n hightech jas scoren ze ook nog best hoog qua modegevoel. Knap staaltje werk van Tommy.
€379 via Tommy Hilfiger

[STAP stap=”4″]

Nike+ FuelBand

Het is een eindeloze discussie die veel vrouwen met zichzelf voeren: hoe krijg ik mezelf aan het sporten? En vooral: hoe zorg ik er voor dat ik niet na twee weken moedeloos afhaak en uit ellende een stuk carrotcake bestel bij de Coffee Company? Niks is onmogelijk, zo weet ook Nike en dus kwamen ze met dit kleine maar handige idee op de proppen. Stel jezelf een doel hoe actief je wilt zijn door te monitoren hoeveel, hoe vaak en hoe intens je sport en dit simpele armbandje gaat je er bij helpen. Elke progressie wordt secuur vastgelegd met de FuelBand telefoon-app en haal je ultieme motivatie uit de Nike+ Groups app (gooi al je vriendinnen er ook even in). En hij doet het ook nog eens leuk in je rijtje aan armbanden.
€139 via Nike

[STAP stap=”5″]

Sony lens-style camera

Hoe handig is dit? Aangezien we de godgansedag bezig zijn met foto’s maken en bijna alleen nog maar denken in Insta-beelden en hashtags, waarom dan niet gelijk foto’s van écht goede kwaliteit. Deze lens klip je binnen een paar seconden op je telefoon en je kunt gelijk aan de slag.
€200 via Sony

[STAP stap=”6″]

Aura Glass

Bron: Want

De echte wijnkenners weten dit natuurlijk allang: wie een wijn in haar meest perfecte staat wil drinken, zal het rode goedje eerst even moeten laten ‘luchten’. Vooral een jonge en stevige rode wijn kan hier enorm van opknappen. De fles een uur van tevoren openen zodat ‘de wijn vast even kan luchten’ blijkt niet de meest effectieve manier en de wijn elegant in je glas rond laten tollen vraagt dus echt wel om skills, daarom is er nu het Aura Glass die dit klusje voor je klaart.
€34 via kickstarter

12 handige trucjes voor je iPhone>

Reageer op artikel:
Digitale update: deze coole gadgets wil je liever vandaag dan morgen
Sluiten