Jitra Janssonius
Jitra Janssonius Beauty 12 dec 2016

Dikke mensen zoals jij zouden geen leggings moeten dragen!

Toen Kelly Markland, een jonge moeder uit Florida, thuis kwam nadat zij de verjaardag van haar dochter had gevierd lag daar een onaangename verrassing op haar te wachten. Iemand had haar een haatbrief gestuurd.

Niet zomaar een haatbrief maar eentje met een duidelijk statement: dikke vrouwen moeten geen leggings dragen. Toegevoegd waren een aantal plaatjes en de opmerking: ‘Je broek zegt yoga, maar je kont zegt McDonalds.’

Pijnlijk. Heel pijnlijk. Daarom heeft de vrouw ook eerst twee uur zitten huilen. Daarna won haar karakter het van de tranen en zette ze een foto van het zure briefje online. Wat er toen gebeurde had ze nooit durven dromen.

LEES OOK: vrouwen met een grotere achterkant (lees, dikkere kont) zijn intelligenter en gezonder.

Zelfvertrouwen

De sociale Media ging aan de haal met haar bericht en van over de hele wereld ontving ze lieve en opbeurende berichten. Vreemde vrouwen stuurden foto’s van zichzelf in een legging en Kelly kreeg van zo veel mensen te horen hoe goed ze eruit ziet dat haar zelfvertrouwen een enorme boost kreeg. En een bekende fotograaf nam contact met haar op en bood haar een fotoshoot aan in samenwerking met een populair legging-merk.

LEES OOK: Weinig zelfvertrouwen? 5 wetenschappelijke manieren om het te boosten.

The message is LOVE

De vrouw plaatste vervolgens een filmpje online met een bericht voor de afzender van de haatbrief. Haar boodschap? ‘Liefde wint het altijd van haat’. En daar zijn wij het roerend mee eens.

Reageer op artikel:
Dikke mensen zoals jij zouden geen leggings moeten dragen!
Sluiten