Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 9 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze Disney films verschijnen in 2019 en wij kunnen niet wachten!

Een tijd geleden werd al bekend dat Disney stopt met zijn partnerschap met Netflix. Gelukkig komt Disney zelf met een streamingdienst. Daarnaast blijven de Disney films die nu op Netflix staan, zoals Frozen en Peter Pan, daar echt nog wel even blijven staan.

Maar nieuwe Disney films daarentegen, die zullen niet meer te zien zijn bij Netflix. Het weerhoudt ze in ieder geval niet om nieuwe films te lanceren, want in 2019 komen er weer heel wat nieuwe Disney films aan!

1. The Nutcracker And The Four Realms

Oké, eigenlijk hoort deze niet helemaal in dit rijtje thuis, want deze film verscheen al op 1 november 2018. Het klassieke kerstverhaal krijgt een nieuwe (wat donkere) draai.

2. Mary Poppins Returns

De magische oppas Mary Poppins keert terug! De kids zijn inmiddels zelf volwassen en hebben kinderen, dus kunnen zelf ook wel een oppas gebruiken. Op 20 december 2018 kwam deze film uit.

3. Dumbo

Deze film verschijnt op 27 maart 2019 en is gebaseerd op de animatiefilm uit 1941. Gebaseerd, want waar het bij het origineel vooral draaide om het zelfvertrouwen van Dumbo is in de 2019 versie een extra verhaallijn toegevoegd.

4. Aladdin

In 2019 kunnen we ook de live-action versie van Aladdin bekijken, die in mei 2019 wordt gelanceerd. Niemand minder dan Will Smith is de geest uit de wonderlamp.

5. The Lion King

In juli 2019 komt de live-action versie van The Lion King. We schreven er al eerder over, deze film wil je zien. De trailer van de 2019 versie lijkt heel erg op de originele trailer uit 1994!

6. Jungle Cruise

In Jungle Cruise krijgt kapitein Frank de opdracht om Lily en haar broer naar een boom met magische krachten te brengen. De film is gebaseerd op een attractie uit de Disney pretparken en is vanaf 4 oktober 2019 te zien.

7. Toy Story 4

Ook komen er in 2019 nieuwe publiekslievelingen uit. Zo kun je vanaf 25 juni 2019 Toy Story 4 zien.

8. Frozen 2

Nog een publiekslieveling waar een tweede film van komt, Frozen! Vanaf 27 november 2019 is Frozen 2 te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze Disney films verschijnen in 2019 en wij kunnen niet wachten!
Sluiten