Eva Dusch
Eva Dusch Kids 12 feb 2016

Ja, natuurlijk! Disney kondigt Frozen opvolger aan

Kunnen we nóg meer Frozen aan? YES WE CAN! En we hebben weinig keus, want Elsa, Anna, Olaf en de andere vrolijke karakters komen terug voor een heuse special op televisie.

Had jij gehoopt op een break van alle muzikale serenades (zoals deze moeder) en prinsessenjurken thuis, vergeet het maar. De makers van de Disney-knaller laten er in ieder geval geen gras over groeien en maken goed gebruik van de hype die al geen hype meer genoemd kan worden, en al jaren voortduurt. Lieten we eerder al weten dat er een theatershow aankomt (helaas pas in lente 2018), de filmmakers weten hoe weinig geduld onze kleine Frozen-hooligans hebben. Dat maken ze graag goed met een heuse tv-kerstspecial als vervolg op de eerste film, zo lieten ze onlangs op Twitter weten.

Frozen Fever

Hoelang de serie zal duren en wat we kunnen verwachten is helaas nog niet bekend, maar het zal in ieder geval een vervolg zijn op de eerste film en speelt zich waarschijnlijk rondom de kerstdagen af. Ook komen alle bekende karakters voorbij en wordt het vast weer een hoop zingen geblazen. Eén minpuntje (sorry!): helaas wordt de serie in eerste instantie alleen uitgezonden op de Amerikaanse televisie. Maar de kans is groot dat-ie straks ook naar Nederland komt. Wij houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte van wanneer en waar.

Frozen-overload of fantastisch nieuws? Praat mee op Facebook!

De 2-jarige Julie heeft de perfecte imitatie van de Frozen song>

Reageer op artikel:
Ja, natuurlijk! Disney kondigt Frozen opvolger aan
Sluiten