Disney, we houden van je. Sneeuwwitje wordt verfilmd!

Onze gebeden zijn verhoord. Na Cinderella, Jungle Book en Alice in Wonderland heeft Disney aangekondigd om een live action-film te maken van onze old time favourite: Sneeuwwitje!

Volgens de Hollywood Reporter wordt screenwriter Erin Cressida Wilson aan de remake gekoppeld. Daar mogen we veel van verwachten, want zij schreef laatst nog het script van de psychologische thriller The Girl On The Train.

Nostalgie

De originele Disneyfilm werd in 1937 uitgebracht. Het was de eerste geanimeerde tekenfilm ooit die langer dan een uur duurde – over nostalgie gesproken. De film is altijd ontzettend populair geweest. Wat zeg nou zelf, wie heeft Sneeuwwitje níet gezien?

Nog meer verfilmingen!

Disney heeft de afgelopen tijd meer klassiekers verfilmd. Zo konden we onder andere kijken naar Cinderella en de prachtige verfilming van Jungle Book. Daarnaast staat Beauty and the Beast ook klaar om in de bioscopen vertoond te worden, en is er toegezegd dat er een verfilming van Mulan, The Lion King én Aladdin aan komt.

Dacht je bij het lezen van de titel trouwens ‘goh! Ik dacht dat ik laatst nog een Sneeuwwitje remake zag!’ Dat kan kloppen. Zo werden eerder Snow White and the Huntsman, Mirror Mirror en de horrorfilm Snow White: A Tale of Terror opgenomen. Maar toch kunnen we niet wachten op de Disneyversie, want Disney stelt ons nooit teleur.

Benieuwd welke Disneyfilms er nog meer uitkomen? Dit zijn alle 29 (!) Disney-films die uitkomen binnen nu en 2019

theguardian

Reageer op artikel:
Disney, we houden van je. Sneeuwwitje wordt verfilmd!
Sluiten