Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 14 apr 2019
Leestijd: 2 minuten

Van Frozen tot Alladin: vanaf deze datum kun je met de kids Disneyfilms streamen via Disney+ in Nederland

Wie is er eigenlijk niet opgegroeid met de klassiekers van Disney? Trommel de kids maar vast op: van Alladin tot Frozen, het zal allemaal te zien zijn op Disney+ in Nederland. Wij geven je alle ins en outs.

Wat is Disney+?

Op Disney+ zullen exclusief de films en series te streamen zijn die bij Disney horen. Maar naast Disney-films zullen er ook Star Wars-, Pixar- en Marvel-films te zien zijn. Keuze genoeg dus. Al zullen de films pas beschikbaar zijn als ze niet meer in de bioscoop te zien zijn. Verwacht dus niet Disney-films te kunnen streamen voordat ze in de bioscoop zijn verschenen. The Lion King zal bijvoorbeeld eerst nog in de bioscoop te zien zijn, voordat je het gezellig thuis met de kids op de bank kan kijken. De series zullen ook te downloaden zijn, waardoor je ze dus ook zonder internetverbinding kan kijken.

LEES OOK: ZIEN! De volledige trailer van de Disneyfilm Aladdin is gereleased

Disney+ in Nederland wanneer te zien?

Voor Amerika is er alvast een definitieve datum vastgesteld: op 12 november kunnen ze daar gaan genieten van de tegenhanger van Netflix. Voor Nederland is de datum nog iets minder concreet, maar gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten: volgend jaar zomer wordt Disney+ gelanceerd in Europa. Nog even geduld hebben dus. Of zoals Elsa zou zingen: Let it gooo.

LEES OOK: Deze Disney films verschijnen in 2019 en wij kunnen niet wachten!

Disney+ in Nederland: wat gaat het kosten?

Maar goed, nu je weet wanneer de kids de dienst kunnen verwachten, is het ook wel handig om te weten hoeveel het gaat kosten. Heb jij je rekenmachinetje klaarliggen? Want dat wordt even schatten en gokken. Er is nog niet bekend wat Disney+ precies gaat kosten in Europa. Voor Amerika is de prijs 69,99 dollar per jaar en 6,99 per maand. Dat is iets meer dan de helft van de prijs van een Netflix abonnement van 12,99 dollar. Wij verwachten dat Disney+ dan ook in Nederland goedkoper zal zijn dan Netflix. De vraag is aan jou of je het tegen die tijd natuurlijk de moeite en kosten waard vindt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Manners

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Van Frozen tot Alladin: vanaf deze datum kun je met de kids Disneyfilms streamen via Disney+ in Nederland
Sluiten