Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 2 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Disneyspellen voor op je smartphone waar je kids (uhm en jij) heel erg blij van worden

Nu de kinderen veel thuis zitten en tja, ook de schermtijd toeneemt, is het wel leuk om een aantal nieuwe spellen te downloaden op je smartphone of tablet. Zijn jouw kids (of ben jij zelf) fan van Disney? Dan zijn deze zes spellen een echte must.

Disneyspellen voor smartphones

We moeten wat nu we massaal binnen blijven en sociale contacten zoveel mogelijk proberen te vermijden. Om even te vergeten in wat voor rare periode we momenteel leven, is afleiding natuurlijk meer dan welkom. Deze zes Disneyspellen zijn precies de afleiding die jij en je kids zochten. Download maar raak.

1. Frozen Free Fall

Dit spel lijkt enorm op Candy Crush (die verslaving die we allemaal hadden een paar jaar geleden) alleen dan in Disneystijl. Yes! Al je favoriete Disneyfiguren kom je tegen in dit spel maar het staat vooral in het teken van het immens populaire Frozen.

2. Disney Magic Kingdoms

Creëer het fantasie pretpark van je dromen met het spel Disney Magic Kingdoms. Velen van ons kennen Rollercoaster Tycoon nog wel. Dit spel lijkt erop alleen bouw je dan al je attracties in Disneystijl. Een heerlijke bezigheid.

3. Disney Emoji Blitz

Disney en Emoji’s zijn voor kids de beste match ooit. In dit spel komen ze samen en moet je proberen Disneyfiguren
(en ja, ze komen echt allemaal voorbij) met elkaar te matchen. Je kunt prijzen winnen waarmee je weer verder kunt spelen in het spel en hele missies proberen te volbrengen.

4. Inside Out Thought Bubbles

Van de gelijknamige Disneyfilm bestaat nu ook een leuk spel. Het is de bedoeling dat je bubbels op elkaar schiet zodat ze kapot knappen. Pas op: verslavend! Gelukkig zijn er tientallen levels om uit te spelen dus kom jij de tijd wel door.

5. Disney Tsum Tsum

Het is de bedoeling dat je in dit spel verschillende Tsum Tsum Disneyfiguren verzamelt en met elkaar verbindt. Het is dus eigenlijk een soort puzzel die je maakt en je komt ook in dit spel al je favoriete karakters tegen.

6. Where’s My Water? and Where’s My Water? 2

Het water van Swampy kan om verschillende redenen niet bij zijn douche komen. Aan jou de taak om de puzzel te fixen. Omdat het spel zo populair is, is er onlangs een tweede editie uitgebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Elite Daily

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Disneyspellen voor op je smartphone waar je kids (uhm en jij) heel erg blij van worden
Sluiten