Thea Tijssen
Thea Tijssen Verhalen 16 feb 2017

Dit is de beste zwangerschapsaankondiging ooit!

Todd Krieg en Amanda Diesen zijn onlangs verloofd en kondigden op dezelfde dag online Amanda’s zwangerschap aan. Maar er is zoveel meer te vieren voor dit stel dat eigenlijk alle grenzen verlegde om op dit punt te komen.

Amanda, voorheen therapeut bij een revalidatiecentrum voor dwarsleasiepatiënten in Californië, ontmoette Tod in oktober 2015, een jaar nadat een ongeluk met een crossmotor het einde van Todds crossmotorcarrière betekende. Hij raakte verlamd vanaf zijn borst en kwam zo terecht in het revalidatiecentrum.

LEES OOK: Zwangerschapsshoot? Stel maakt aankondiging over hun onvruchtbaarheid

Gevoelens

Het stel viel voor elkaar tijdens zijn periode in het revalidatiecentrum, en toen Todd eindelijk toegaf gevoelens voor zijn ‘schattige’ therapeute te hebben, bleek dat wederzijds. Todd keerde terug naar zijn huis in Ohio en Amanda verhuisde naar de andere kant van het land om bij haar geliefde te zijn.

I hear Reddit likes seeing paraplegics defy the odds…

Veertien weken

Hoewel het koppel verschillende tegenslagen moest doorstaan, onthult deze schattige foto die het stel postte op Reddit, dat ze ondanks alles een baby verwachten. ‘Artsen zeiden dat het bijna onmogelijk zou zijn om op natuurlijke wijze zwanger te worden, gezien Todds letsel, maar kijk nou, ik ben veertien weken zwanger’, vertelt Amanda op een website waar bezoekers kunnen stemmen op haar en Todd, zodat ze een droomhuwelijk kunnen winnen.

LEES OOK: Zó fiks jij een gratis bruiloft tot €9.000, maar wel onder één grote voorwaarde…

Echofoto

Op de schattige en hilarische aankondigingsfoto hierboven zie je Amanda die een echofoto vasthoudt en Todd, met z’n tong uitgestoken, plus de tekst ‘Het werkt nog steeds!’ in krijt boven hem geschreven. Het moment dat ze ontdekten dat Amanda zwanger was, zie je hieronder. Om blij van te worden toch?

Ben jij net zwanger en willen jij en je geliefde dat op een bijzondere manier aankondigen? Hier 20 grappige manieren waarop je dat zou kunnen doen.

Popsugar.comOpeningsbeeld: imgur.com

Reageer op artikel:
Dit is de beste zwangerschapsaankondiging ooit!
Sluiten