Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 22 jun 2017

Dit perfecte dekbed willen jij en je partner nu meteen hebben (ook met deze hitte)

Jij ligt bijna te rillen van de kou en je wederhelft blijft maar klagen dat hij het zo warm heeft. Meestal is dit hoe het eraan toegaat in de gemiddelde slaapkamer, behalve op die snoeihete dagen dan hè. Hoe dan ook, vanaf nu geen temperatuurverschillen tussen jullie meer, dankzij dit geweldige dekbed.

De ideale temperatuur

De Breeze, zoals het dekbed heet, vervangt niet je bestaande dekbed, maar het is de bedoeling dat je ‘m tussen je dekbed en je dekbedhoes in legt. Het principe van een elektrische deken, zeg maar. De deken is aangesloten op een controller die je via een app kunt besturen en waarmee je zelf de temperatuur voor allebei de kanten van het bed kunt regelen. Heb je het warm, dan zet je ‘m op een koudere temperatuur en ben je op zoek naar meer warmte, dan is dat met een druk op de knop zo geregeld.


LEES OOK: 8 x belangrijke dingen die gelukkige koppels doen voordat ze gaan slapen

Nooit meer je bed opmaken

Als je nu al gelukkig wordt van het idee, dan moet je weten dat het allemaal nóg beter wordt. De deken verwarmt en koelt niet alleen, hij kan namelijk ook je bed voor je opmaken. Je leest het goed, het systeem in de deken zorgt ervoor dat je ‘m niet zelf hoeft dicht te slaan. Mooier wordt het niet, dachten we zo. Niets is minder waar, want naast dat de deken koelt, verwarmt en je bed opmaakt gaat hij ook bedwantsen en ander ongedierte tegen.

Indiegogo project

Je kunt het dekbed nog niet kopen, omdat de makers eerst genoeg geld nodig hebben om de deken ook daadwerkelijk in productie te laten gaan. Dit zal niet lang meer duren, want ze zijn hun doel van 20 duizend dollar inmiddels ruimschoots voorbij door hun project op Indiegogo. Zodra de deken op de markt is moet hij rond de 200 dollar gaan kosten en verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Even een investering, maar het doet hoe dan ook wonderen voor je relatie ;-).

Benieuwd hoe het ding werkt, check dan vooral even dit filmpje:

Voldoende slapen: met dit handige trucje weet je precies hoeveel

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Indiegogo

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit perfecte dekbed willen jij en je partner nu meteen hebben (ook met deze hitte)
Sluiten