Redactie
Redactie Advertorial in archief oktober 27, 2016

Dit gaan we doen als het thuisfront even geen enkele rol speelt

Op de redactie hebben we het regelmatig over wat we meteen gaan doen als we geen rekening hoeven te houden met het thuisfront. Met vriendinnen afspreken en cocktails drinken staat hoog op de verlanglijst. Famme’s Thea liet onlangs een eigen cocktail maken door shaker Vincent, die rekening houdt met haar wensen en guilty pleasures.

Cocktailshaker Vincent Nouwens van The Fabulous Shaker Boys weet álles over drankjes en bedacht samen met Teisseire (die je vast kent van de lekkere siropen) een drankje voor onze redacteur Thea. En dat was meteen een schot in de roos. Thea, best wel fan van de mojito, kreeg een Betterjito: een cocktail mét limoen en munt, maar met een verrassende twist. Als er iets is wat Thea (en de hele redactie) energie geeft dan is het afspreken met vriendinnen, af en toe een goed festival meepakken en genieten van een lekker drankje dat tot haar favorieten behoort.

Kijk de video met Thea hier:

Wil je weten hoe je deze cocktail zelf ook kunt maken? Voor jezelf, een feestje of avond met vriendinnen? Kijk de video om te zien hoe je hem stap voor stap maakt.

In samenwerking met Teisseire

Reageer op artikel:
Dit gaan we doen als het thuisfront even geen enkele rol speelt
Sluiten