Kids 9 mei 2017 Soraya Vogelaar

Dit gezin met 5 kinderen adopteert er 6 broertjes en zusjes erbij

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, moet dit koppel gedacht hebben. Christopher en Christina Sanders uit Ohio hebben zelf al vijf kinderen als ze in 2014 als pleegouders 6 broertjes en zussen in huis nemen. En die kinderen hebben ze nu geadopteerd. Best bijzonder. Niet gek dus dat hun verhaal op internet veel gedeeld wordt.

Een paar jaar nadat de 6 broertjes en zusjes als pleegkinderen hebben meegedraaid bij de familie Sanders, is het gezin zo gehecht aan de extra kinderen, dat ze besluiten een adoptieprocedure in gang te zetten. En dat is nu eindelijk officieel gelukt! Het gezin bestaat nu dus officieel uit dertien gezinsleden.

Mama Christina vertelt aan Babble: ‘Het gaat goed met de kinderen. Ze hebben allemaal vrienden en werken mee aan projecten op school. Het doel van mij en mijn man is om te doen wat we kunnen met de middelen die we hebben. En wat we hebben is een thuis en heel veel liefde.’

LEES OOK: Hartverwarmend: deze kinderen zijn zó blij op de dag van hun adoptie

kinderen adopteren
Het gezin in de rechtbank waar besloten werd dat ze nu officieel één grote familie zijn.

Liefde

Zo’n huishouden met een compleet ‘voetbalteam’ van elf kinderen vraagt natuurlijk om wat aanpassingen. Toch is het gezin vooral dankbaar. Christina: ‘Het was niet altijd makkelijk en dat is het nog steeds niet. Maar we zijn gezegend dat we elkaar als gezin hebben. Mijn man en ik houden van kinderen en we geloven dat ieder kind liefde verdient.’

Dit gezin is ook letterlijk een top team: ze laten zien hoe mooi co-ouderschap kan zijn.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit gezin met 5 kinderen adopteert er 6 broertjes en zusjes erbij
Sluiten