Dit is het mooiste kindermeubel dat elke ouder wil hebben en jaren meegaat

  1. Famme’s Patricia zweert erbij: dit meubel wil je gewoon in huis hebben. Er zitten zoveel voordelen aan, dat we ze graag even voor je op een rijtje zetten. Mocht je nog twijfelen over de perfecte kinderstoel, dan heb je hem bij deze gevonden.

Dé kinderstoel

Ik ben nogal een pietje-precies als het op mijn interieur aankomt. Alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd: het behang, de vintage designstoel bij de kachel, het fifties kastje dat ernaast staat… Dus toen ik een kinderstoel voor mijn dochter ging kopen, wilde ik dat deze veilig was, maar ook mooi zou opgaan in mijn interieur. Ik kwam uit bij een Tripp Trapp® van donker hout, die precies past bij onze houten tafel. Maar die looks bleken niet het enige voordeel. Check dit lijstje even en ook jij wilt straks niet meer anders.

10 redenen waarom de Tripp Trapp® dé perfecte kinderstoel is

1. Ergonomisch verantwoord

Oké, ik geef toe dat ik vòòr de Tripp Trapp® even ben gezwicht voor een vintage kinderstoel. Maar die heb ik meteen weer de deur uit gekieperd. Mijn baby van 9 maanden hing erin als een zoutzak. Het zag er niet lekker uit. Kussentjes in de rug mochten niet baten. En toen kwam er dus de Tripp Trapp®. Dankzij accessoires voor baby’s, zoals een rugleuning, steunrail en verlengde glijders, kon mijn baby meteen comfortabel rechtop zitten. Mijn dochter is nu een peuter en nog steeds zit ze comfortabel en rechtop op haar stoel. Zonder die accessoires natuurlijk, want ze is al ‘hééél groot’.

2. Mooie look en design

Het Scandinavische design van de Tripp Trapp® is gewoon mooi. Want ja, het oog wil ook wat. Gemaakt van Europees beukenhout, geoogst uit zelf-regenererende bossen. Dus niks geen plastic of niet-duurzame materialen. Het design is fris en stijlvol, dus een super toevoeging aan je interieur.

 

3. In alle kleuren

Ook niet onbelangrijk. De Tripp Trapp®-stoelen zijn er in allerlei kleuren. Dus ze passen echt in elk interieur. In de vaste collectie zijn nu drie nieuwe kleuren gekomen: Heather Pink (warm roze/rood), Moss Green (zachte, frisse pastel) en Forest Green (warm groen). Wil je stuk voor stuk hebben, want de nieuwe lijn is echt een eye cather in je huis.

4. De stoel groeit mee

Het is zo fijn dat deze stoel meegroeit met je kind. Dus je bent eigenlijk in één keer klaar. Mijn peuter zit er nog steeds op en dat zal nog heel wat jaren zo blijven. Misschien wel tot ze naar de middelbare school gaat. Dikke prima dus.

5. Makkelijk schoon te maken

Baby’s hebben nog geen tafelmanieren en peuters eigenlijk ook niet. En dat is ook niet erg. Het is dan wel handig als je een kinderstoel makkelijk kunt schoonmaken, zonder dat je met een mesje etensresten uit kieren en gleuven moet peuteren. De Tripp Trapp® heeft een strak design en is dus in een wip schoon. Superfijn.

6. Tijdloos en simpel

Nog even over dat design, die looks. Doordat het ontwerp zo tijdloos en simpel is, raak je er niet snel uit uitgekeken. Ook dat maakt dat deze stoel jaren, zelfs generaties, mee kan gaan.

7. Veilig

De Tripp Trapp® is superveilig. En dat wil je natuurlijk als ouder. Hij kan niet omkiepen. Zelfs mijn peuter, die nogal van klimmen en ‘zelf erop!’ houdt, heeft hem nog nooit aan het kiepen gekregen. En da’s een fijn idee.

8. Samen aan tafel

Deze stoel kan zo afgesteld worden dat je kind op elke leeftijd aan tafel kan aanschuiven en op gelijke ooghoogte met jou zit: of hij nu een pasgeboren baby is (vanwege de newborn set ligt je baby vanaf dag een heerlijk), een peuter of tiener. Wel zo fijn en gezellig, als je samen met je gezin wilt eten. Dat zorgt er ook voor dat je kind zich op zijn gemakje en gezien voelt in deze stoel.

9. Gaat generaties mee

Door de duurzame materialen, het feit dat de stoel meegroeit, tijdloos is en je hem makkelijk schoon kunt maken, is dit een item dat generaties meegaat. Wat wil je nou nog meer?

10. Trappetje

Als mijn peuter haar handen moet wassen, schuift ze haar Tripp Trapp® naar de wasbak, klimt erop en zet de kraan open. Ik gebruik hem zelf ook wel eens als trappetje, als ik iets wil pakken dat op een hoge plank in de keuken ligt. Handig!

Overtuigd? Hier vind je de nieuwe collectie van de Stokke® Tripp Trapp®.

In samenwerking met Stokke

Reageer op artikel:
Dit is het mooiste kindermeubel dat elke ouder wil hebben en jaren meegaat
Sluiten