Redactie
Redactie Kids 28 maart 2015

Dit Instagram-account laat zien waarom ouders sowieso stom zijn

Alles waardoor je kroost moet huilen, is uiteraard jouw schuld. Mag hij geen tv kijken? Jij bent stom. Ben je vergeten koekjes te kopen? Jij bent stom. Ouders zijn per definitie stom. Het Instagram-account Asshole Parents geeft door middel van hilarische foto’s de realiteit van het ouderschap weer.

Op Asshole Parents laten ouders een briljante foto zien van een situatie waar hun kroost het niet duidelijk mee eens is. Wij moesten er om lachen, want: herkenbaar als wat! Heb je zelf zo’n foto? Gebruik de hashtag #assholeparent of deel ‘m met ons! Wist je trouwens dat Famme ook op Instagram zit? Volg ons op @fammenl.

‘Ze vroeg om ‘Hairspray’, maar ik zetten per ongeluk de broadway-versie aan in plaats van de film soundtrack, dus ben ik een asshole.’

‘Drama, want papa wilde haar niet met de boor laten spelen.’

‘Ik wilde niet dat ze in bad ging met de kat, dus ja, ik ben een asshole.’

‘Ik had een hut voor hem gebouwd, waarna hij ‘m onmiddellijk kapot maakte, dus ben ik natuurlijk de asshole.’

‘Hij kan zijn cornflakes niet drinken met een rietje, want er zit een stuk vast in het rietje, dus ben ik de asshole.’

‘Zoveel woede en teleurstelling omdat ik de maan niet kan terugtoveren.’

‘Er zat een blaadje koriander in d’r burrito, dus natuurlijk ben ik nu de asshole.’

‘Tja, ik heb alleen maar koekjes gekocht en niets meer.’

‘Ik heb expres het ijsje gekocht dat hij wilde, maar hij besloot toch dat ‘ie een milkshake lekkerder vond. Dus ik ben nu de #assholeparent.’

‘Neem ik d’r mee op een leuke vakantie, vraag ik om een foto, ben ik de asshole…’

De perfecte foto maken voor Instagram? Zo worden je Instagram-foto’s een plaatje!

Reageer op artikel:
Dit Instagram-account laat zien waarom ouders sowieso stom zijn
Sluiten