Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Body 23 jan 2017

Dit is de allerliefste keizersnede foto die we ooit gezien hebben

De bevalling van je kindje is tegelijkertijd magisch, spannend, uitputtend, pijnlijk én de grootste adrenaline kick die je ooit gaat voelen. Direct na de bevalling is er alleen nog maar euforie en de Instagram post van deze kersverse mama bewijst het.

Het moment dat je na een gezonde bevalling je baby in je armen kunt houden zul je nooit meer vergeten. De euforie en het geluk doen je terstond vergeten wat er de uren ervoor heeft plaatsgevonden. Dat gevoel is nu samengevat in één fantastisch beeld dat Thaisedemari op haar Instagram postte. Niet alleen de ouders voelen zich ‘on top of the world’ maar hun net geboren babymeisje Carmel doet dubbel en dwars mee.

LEES OOK: deze moeder haalde haar baby helemaal zelf tijdens de keizersnede.

Het intense geluk van dit gezinnetje straalt van de foto af. En niet alleen de papa en bloedmooie (hoe doet ze dat?) mama hebben zin in hun nieuwe avontuur. Baby Carmel lijkt van oor tot oor te lachen. Dit zijn de foto’s die voor altijd de herinnering levend houden van een van de meest bijzondere momenten in je leven.

Dankzij deze foto denk ik weer even terug aan mijn eigen bevallingen, waarbij het moment van extase na de bevalling precies zo voelde als dit gezin weergeeft.

Happy life family!

Ooit gehoord van de ‘Gentle Sectio’? Lees het verhaal van Anne die beviel via een natuurlijk keizersnede.

Instagram

Reageer op artikel:
Dit is de allerliefste keizersnede foto die we ooit gezien hebben
Sluiten