Dít is de beste leeftijd om met een eigen bedrijf te beginnen

Moet je juist jong beginnen met ondernemen of heb je eerst een berg ervaring nodig voor je je zaak met succes kunt lanceren? De één begint op z’n vijftiende en de ander op z’n zestigste. Wetenschappers deden onderzoek naar de ideale leeftijd om je eigen bedrijf te starten.

Uit het Global Entrepreneurship Monitor United States Report is gebleken dat je het beste je eigen bedrijf kunt beginnen als je achter in de dertig bent. Mensen die tussen de 35 en 44 jaar oud zijn hebben volgens het onderzoek de meeste kans op succes met hun bedrijf. Uit de resultaten bleek dat de voornaamste reden om een bedrijf te starten is, omdat het de ondernemer veel zelfvertrouwen zou geven.

de61aa7fcd90beafa07c235d7af82287
Bron: Hative

Ondernemen? Gewoon doen!

Maar hé, niemand is te jong of te oud om een eigen bedrijf te starten. Heb je een goed idee en wil je iets doen wat je écht heel tof vind, dan moet je natuurlijk zeker aan het ondernemen slaan. Of je nu twintig of zestig bent. Soms moet je dingen gewoon doen.

Zou jij een eigen bedrijf willen beginnen? Of heb je er een? Praat mee op Facebook!

Deze eigenschappen maken van ons vrouwen de beste ondernemers >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dít is de beste leeftijd om met een eigen bedrijf te beginnen
Sluiten