Eva Dusch
Eva Dusch Beauty 8 augustus 2015

Dé haarkleur van deze zomer: roze. Durf jij het aan?

Je zag het misschien al aankomen: roze is het nieuwe blond. En dé haarkleur van deze zomer. Doop je haar dus gerust in deze gedurfde kleur.

Na blauw, lila en grijs is het nog niet over met de felle haarkleuren. Nu is het roze wat de klok slaat, en zeker niet alleen bij de jonge garde. De 36-jarige actrice Kate Hudson en zelfs de 67-jarige actrice Hellen Mirren verfden hun blonde lokken roze. De kleur is vooral mooi en vooral makkelijker bij blondines. Als je als donkerharige toch voor deze coupe wilt gaan, zul je je lokken eerst lichter moeten verven, omdat je anders niet dit resultaat krijgt.

Instagram

Heb je je haren eenmaal in de roze verfpot gedoopt, dan is het vooral zaak je ‘coming out’ groots op Instagram te vieren.

Ja, zelfs bij de mannen

Bescherm je haar

Verf jij je haar regelmatig? Dan zul je vast ook wel eens merken dat je haar erdoor beschadigd. Er zijn alternatieven! Kies eens een haarproduct zonder schadelijke stoffen, zoals Yes to carrots, Lush en Original&Mineral. Hierin zijn de chemische stoffen (veelal) vervangen door natuurlijke ingrediënten. Zo kun je dus ook wanneer je zwanger bent veilig je haar verven, omdat er in deze haarkleuring geen schadelijke stoffen als PPD en ammoniak zitten.

Heb jij al kleding in je kast hangen in dé modekleur van 2015?>

Reageer op artikel:
Dé haarkleur van deze zomer: roze. Durf jij het aan?
Sluiten