Dit is de Mason Jar babyfles die de wereld van jonge ouders gaat veroveren

Ze zijn ze tegenwoordig overal, die leuke Mason jars. Je weet wel, van die glazen vintage weckpotjes die je voor van alles en nog wat kunt gebruiken. Goed nieuws voor de liefhebbers; ze zijn er nu ook als babyfles.

Met dank aan Pinterest zijn de glazen weckpotjes in sneltreinvaart populair geworden. Ze staan super leuk op je keukenplankjes, zijn ideaal om leuke dingetjes in te verzamelen en ze helpen ook nog eens mee aan een duurzamere wereld. Typisch gevalletje van win-win dus.

Handig en nog duurzaam ook!

Crowdfunding

Ouders Laura en Sebastian Belmar vinden plastic drinkflesjes maar niks en zijn een crowdfundingsactie gestart voor de ontwikkeling van een glazen babyfles in de vorm van een Mason Jar. Niet duur én milieuvriendelijk. De campagne heeft inmiddels genoeg donaties gekregen, waardoor je de fles nu ook daadwerkelijk kunt bestellen.

LEES OOK: Of je baby doorslaapt heeft niets te maken met de voeding

Superhandig

Wat voordelen op een rij: de fles is makkelijk schoon te maken, is bestand tegen hoge en lage temperaturen en de speen heeft de vorm van een tepel. Ook handig is dat je je moedermelk erin kunt opvangen en bewaren, en daarna alleen de speen erop hoeft te draaien als je je baby wilt voeden. Superhandig dus, als je het ons vraagt.

Wil je ‘m kopen? Dat kan hier.

De fles geven is prachtig, kijk maar naar deze 16 foto’s van moeders die hun kindje met de fles voeden >

Masonbottle

Reageer op artikel:
Dit is de Mason Jar babyfles die de wereld van jonge ouders gaat veroveren
Sluiten