Dit is hoeveel mensen daadwerkelijk seks hebben tijdens hun huwelijksnacht

Je kent het wel uit de romantische komedie: hij tilt haar over de drempel, gooit haar op bed, sjort een trouwjurk naar beneden en de huwelijksnacht kan écht beginnen. Je hebt zojuist aangegeven voor altijd bij elkaar te willen blijven en hebt een fles champagne achter de kiezen: het recept voor seks. Toch?

Lingeriemerk Bluebella ondervroeg 1000 koppels en daar kwam uit dat 52 procent van de ondervraagden geen seks had tijdens de huwelijknacht. Best wel jammer, aangezien 90 procent van de vrouwen speciaal een mooi setje had gekocht voor het moment suprême.

Waarom kwam het er niet van? Het is redelijk logisch te verklaren: de stellen waren te moe, wachtte op het perfecte moment (is er een beter moment dan?), waren te dronken of waren al bezig met hun huwelijksreis en zaten dus in een auto of vliegtuig.

Veel te dronken

Opvallend wel: volgens de ondervraagde mannen kwam het er niet van omdat ze te dronken waren, óf wilden feesten met hun vrienden. Nou ja, zeg. Over prioriteiten gesproken. Wanneer hadden deze stellen dan wél seks? Eenderde deed het uiteindelijk op de ochtend na de bruiloft en één op de tien deed het binnen 48 uur. Gelukkig was het het allemaal wél waard. 84 procent gaf aan dat de eerste keer seks na de bruiloft helemaal aan hun verwachtingen voldeed.

Is seks tijdens de huwelijksnacht een must? Praat mee! >

Cool om te zien: Man legt met hartslagmeter vast hoe nerveus hij is tijdens huwelijksaanzoek >

Reageer op artikel:
Dit is hoeveel mensen daadwerkelijk seks hebben tijdens hun huwelijksnacht
Sluiten