Anne Broekman
Anne Broekman Persoonlijk maart 30, 2017

Drew Barrymore deelt (opnieuw) goudeerlijke foto over het moederschap

Veel celebs doen alsof ze werkelijk een superduperfantastischgeweldigperfect leventje leiden, met dito kinderen die immer braaf, beleefd en rustig zijn. Daar doet Drew Barrymore niet aan mee. Haar posts over het moederschap zijn een verademing: goudeerlijk en hilarisch.

Onlangs ging een verhaal van Drew volop viraal. Dat lag vast aan de herkenbaarheid: Drew was met dochters Olive en Frankie in Disney World, toen de peuterhel losbrak. Beide meisjes kregen een gierende driftbui, zo eentje waarbij je als ouder weinig anders kunt doen dan wachten tot de storm is gaan liggen. Drew had hier foto’s van gemaakt en deelde dit ‘bewijs’ in een uitzending van Late Night with Seth Meyers. Ze zei: ‘Je pusht het, omdat je denkt: ‘We zijn nu hier! Laten we het middagdutje overslaan! Let’s go, go, go!’ Je wilt alles eruit halen. Maar dit is hoe het altijd eindigt bij ons.’

LEES OOK: Zo bescherm je je kinderen tegen een driftaanval in de supermarkt

De Disney meltdown

En nu heeft Drew opnieuw een foto gedeeld, dit keer op Instagram, waar veel moeders zich in zullen herkennen. Ze beschrijft hoe ze een zeldzaam momentje voor zichzelf in een hotelbed heeft, zónder kinderen, en zich daar vreemd schuldig over voelt. En daaronder kwamen meer dan duizend reacties van moeders die hetzelfde voelden toen ze jonge kinderen hadden, haar gevoel beamen en zeggen dat ze haar zo lekker niet fake vinden.

‘Word ik nu gearresteerd?’

Eerder kreeg de actrice al de lachers op haar hand door een shirt te dragen met de opdruk ‘mother of dragons’, terwijl ze poseert met haar mini-draakjes. Het shirt vloog daarna over de toonbanken.

Zo is het maar net

En ze houdt ook nog eens van een wijntje, hoera!

Yep, Drew is zonder twijfel het type vrouw dat wij dolgraag als buurvrouw/vriendin/collega willen hebben. Al is het alleen maar, omdat zij de dagelijkse worstelingen neerzet zoals ze zijn: eerlijk en echt.

Lees ook wat we eerder vandaag schreven: 17 x dingen die je doe als je een lange relatie hebt, die je nooit had verwacht

Reageer op artikel:
Drew Barrymore deelt (opnieuw) goudeerlijke foto over het moederschap
Sluiten