Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids 7 mei 2015

Koppel heeft extra verrassing voor familie, naast een tweeling

Al eerder vertelde Desiree en Ryan aan familie en vrienden dat ze in blijde verwachting waren van een tweeling. Tijdens een feestje, speciaal georganiseerd om het geslacht bekend te maken, had het stel nóg een verrassing voor de gasten. En dat zorgde voor een briljante, tikkie Amerikaanse, video.

De papa en mama-to be probeerden al jaren een kindje te krijgen, maar het wilde niet lukken. Ze besloten voor IVF te gaan en het was meteen raak. In eerste instantie zag het er naar uit dat ze een tweeling zouden krijgen en dat deelden ze dolblij met hun families. Al snel bleek dat het niet om een tweeling ging, maar om een drieling. En dát hielden ze nog even geheim. ‘Onze familie en vrienden hebben ons zo fantastisch geholpen en we wilden hen op ons feest extra verrassen.’

Extra moeilijk

Desiree fotografeert voor haar werk pasgeboren baby’s en dat vond ze door problemen met haar vruchtbaarheid best lastig. ‘Ik heb nooit getwijfeld over stoppen. Ik vond ieder moment met die baby’s fantastisch en het gaf me hoop.’ En haar hoop werd in drievoud beloond.

Het krijgen van een ‘meerling’ is extra speciaal voor het stel, want gek genoeg zijn ze allebei een tweeling. ‘Daar zit je dan, je bent ervan overtuigd dat je geen kinderen kunt krijgen en ineens verwacht je een drieling! Het kan niet anders dan, helemaal in onze familie, dat het is voorbestemd,’ vertelt Desiree aan Today.

Reageer op artikel:
Koppel heeft extra verrassing voor familie, naast een tweeling
Sluiten