Body 6 okt 2014 Redactie

Dit koppel krijgt een vierling en hun reactie moet je zien!

Ashley Gardner en haar man Tyson probeerden acht jaar lang zwanger te worden. Ze waren dolblij toen ze in aanmerking kwamen voor een IVF behandeling, maar het resultaat was toch even schrikken…

Ze zijn niet alleen zwanger, ze verwachten een vierling! Niet zo heel gek als je bedenkt dat je in Amerika méér dan drie bevruchte eicellen mag terugplaatsen. We kennen allemaal wel de perikelen rondom John&Kate plus 8 of Nadya Suleman a.k.a. Octomom.

Laten we hopen dat dit koppel beter raad weet met hun twee eeneiige tweelingen. Tijdens de eerste echo doorliep het stel in ieder geval de nodige fases. Een vriend van het koppel was gelukkig aanwezig en legde hun onvervalste reactie briljant vast:

Fase 1: ‘Je maakt een grapje zeker?’

118

Fase 2: Oh my, dit is dus GEEN grap!’

210

Fase 3: ‘Hoe gaat dat nou ooit in mijn buik passen?’

311

Fase 4: *Lachen* (vader: *zenuwachtig lachje*)

411

Fase 5: ‘Help!’

512

Fase 6: ‘Nee, maar echt. Misschien wordt het tijd voor een groter huis’

610

Niet alleen Ashley en Tyson moeten even bijkomen van hun eerste echo. Dit stel zag hun ongeboren kindje iets héél opmerkelijks doen. Bekijk de grappige echo hier >

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dit koppel krijgt een vierling en hun reactie moet je zien!
Sluiten