Redactie
Redactie Kids augustus 11, 2014

Dit koppel past op baby en vertaalde in foto’s wat er zou kunnen gebeuren

Designerduo Erica en Hannes uit Zürich mochten een dag plus avond oppassen op hun grote vriend Alex (6 maanden). De vader van Alex, Andre, gaf hen uitgebreide instructies. Ze werden ietwat nerveus en bedachten toen iets geks.

Ze vroegen zich af wat er allemaal zou kunnen gebeuren en lieten hun fantasie er grif op los.
Dit eindigde in het schetsen van bizarre situaties om die vervolgens vast te leggen op de gevoelige plaat. En tja, als designerduo kun je aardig photoshoppen in korte tijd. Het resultaat is geweldig.

Geen Bach of Beethoven, wel een leuke tijd

Elk uur stuurden ze een foto naar Andre als update. Hij was blij dat Alex ‘in goede handen’ was. Toen de fotoshoot eenmaal bekend was op internet, riepen buitenstaanders dat ze het belachelijk vonden dat het duo zich meer op de computer had gericht dan op Alex zelf. Hun reactie? ‘Nee, we hebben hem inderdaad niet leren lezen. Ook hebben we geen klassieke muziek gedraaid. Maar hij heeft het overleefd. We hebben heel veel gelachen en hij lag netjes om 19.30 uur in bed. Tevreden. We hebben het leuk gehad samen. En als-ie over tien jaar de foto’s ziet, kunnen we zeggen dat we een awesome tijd hadden’.

Reageer op artikel:
Dit koppel past op baby en vertaalde in foto’s wat er zou kunnen gebeuren
Sluiten