Anne Broekman
Anne Broekman Mind 17 jun 2016

Dit kun je natuurlijk óók doen terwijl je op je keizersnede wacht…

Het fijne aan een geplande keizersnede is dat je precies weet wanneer je je baby in je armen zult sluiten, toch? Niet helemaal. Soms loopt de planning in het ziekenhuis niet helemaal gesmeerd en moet je wachten, wachten en nog eens wachten. De Australische Mollie vond een bijzondere manier om die uren door te komen: ze liet haar wenkbrauwen verven!

Mollie, visagiste van beroep, meldde zich vorige week in het ziekenhuis voor haar keizersnede. Ze zou in de ochtend aan de beurt zijn, maar zoals dat wel vaker met bevallingen het geval is, gaat niets volgens plan. Het was zo druk in de O.K., dat Mollies keizersnede steeds werd uitgesteld. Beu van al het wachten, liep de vrouw wat rondjes door het ziekenhuis. Ze stuitte op een inpandige schoonheidsspecialiste, en liet Mollie nou nét vergeten zijn haar wenkbrauwen bij te werken voor haar D- Day. En dus nam ze plaats in de behandelstoel om haar brows te laten verven. Ze postte er een hilarische video over op Facebook en noemde het gekscherend beroepsdeformatie: ‘Kan ik ten minste iets doen wat met make-up te maken heeft!’

En Mollie moest nog langer geduld hebben, bleek later. Pas de volgende dag kon ze terecht in de operatiezaal, waar dochtertje Bronte kerngezond ter wereld kwam. Ondertussen ging de wenkbrauwvideo van Mollie viral. Daar kreeg ze leuke reacties op, maar ook het nodige commentaar (vooral in de trant van: ‘Het is maar waar je je mee bezighoudt als je op het punt staat moeder te worden’). Voor alle haters had Mollie later nog een boodschap: ‘Het verbaast me dat zo veel mensen denken over mij als ouder te kunnen oordelen op basis van mijn live stream. Voor die mensen: ik geef geen f*ck om jullie mening en het is triest als je denkt dat iemand dat wel doet.’ Duidelijke taal, lijkt ons.

Wat deed jij (tussen de weeën door) om de tijd te doden? Praat mee!

Meezingen tijdens het puffen: Dit zijn dé nummers om te draaien tijdens de bevalling (aldus onderzoek)!

Reageer op artikel:
Dit kun je natuurlijk óók doen terwijl je op je keizersnede wacht…
Sluiten