Jitra Janssonius
Jitra Janssonius Mind 8 dec 2016

Dit piemelkleurboek voor volwassenen, ehh vrouwen, helpt met ontstressen

Helemaal hot om jezelf als volwassen vrouw bezig te houden met mandala achtige kleurplaten. Zo zou het je stress verlagen en je zen-gevoel verhogen. Kleurboeken voor volwassenen zijn daarom niet aan te slepen. En met dit kleurboek, waarin je piemelkunst tot een nieuwe status verheft, kom je mogelijk weer tot andere ontspannende activiteiten.

Geïnspireerd door de vorm

En nu is er een wel heel geestig exemplaar bedacht door twee architecten die toevallig van tekenen houden.
Zij vonden dat veel gebouwen wereldwijd een hele duidelijke overeenkomst hadden. De vorm zou volgens de architecten gebaseerd zijn op jawel; de Penis.

LEES OOK: Het is onderzocht, kleuren is goed voor je.

Lang en hoog

Als je in iets hoogs en langs een penis ziet dan hebben ze wellicht gelijk maar ontwerp jij maar eens een woontoren zonder dat ‘ie lang en hoog is.

Geprikkeld

Hoe dan ook, de fantasie van de dames werd geprikkeld en dus combineerden zij de ontdekking met hun liefde voor tekenen en voilá het peniskleurboekidee was geboren. Zij startten een crowdfundingsactie om het boek te realiseren en op 25 mei van dit jaar werd het benodigde bedrag behaald.

Edgy Etsy

Inmiddels is er een ETSY shop en is de collectie aangevuld met o.a. vrolijke kaarten waarop wederom De Penis een prominente rol speelt.

Boekenclub

Dus dames, om te ontspannen hoeven we niet meer wekelijks naar de boekenclub, we starten gewoon een Kleurclub voor vrouwen. Wedden dat we daar heel erg van zullen ontspannen?

Tip

P.S. Ingelijst doen de ingekleurde tekeningen het goed als cadeautje!

Lees hier nog een gaaf idee om je kleurpotloden op los te laten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit piemelkleurboek voor volwassenen, ehh vrouwen, helpt met ontstressen
Sluiten