wpk-admin
wpk-admin Kids 19 dec 2017

Dit schattige ventje (6) is multimiljonair dankzij speelgoed-reviews op YouTube

Vloggers, bloggers en Instagrammers kunnen tegenwoordig als ze het heel goed aanpakken een flinke dosis geld binnenharken. Maar dat dit ook weggelegd blijkt te zijn voor een kleuter blijkt uit het succes van Ryan. Met zijn Ryan Toys Review kanaal heeft hij dit jaar 11 miljoen dollar verdiend!

Ryan Toys Review

De reden dat Ryan is begonnen – of waren het zijn ouders –  is omdat hij fan was van een andere toy reviewer op YouTube. Dit wilde hij ook. Hij begon met slechts een paar volgers. Vanwege zijn energie en schattige looks – en perfecte regie en videoskills van zijn ouders – is ‘Ryan Toys Review’ een gat in de markt. Forbes bracht onlangs een lijst uit van de best-verdienende YouTubers. Ryan staat op het bizar hoge nummer acht in die lijst. Hij is het enige kind in de lijst, die verder voornamelijk aangevoerd wordt door gamers.

Ryan verdient zijn geld met unboxing filmpjes, het reviewen van speelgoed en hij geeft demonstraties. Alles bij elkaar en de advertentie inkomsten uit YouTube ads, maken hem een van de  jongste miljonairs. Zijn ouders, die ongetwijfeld letterlijk en figuurlijk aan de wieg hebben gestaan van het succes van hun zoontje filmen alles en publiceren de video’s. Slim bedacht van ze en zo is de hele familie en vele generaties die nog gaan komen verzekerd van een gouden toekomst.

Reageer op artikel:
Dit schattige ventje (6) is multimiljonair dankzij speelgoed-reviews op YouTube
Sluiten