Dit vakantiepark overtreft al onze dromen

We houden van plekken waar de kinderen het leuk hebben, ergo rust en tijd om een boek te lezen of te mijmeren met de ogen (even) dicht. Bluebelle ontdekte een vakantiepark dat al onze dromen overtreft, in Portugal ook nog eens.

Met kleine kinderen is het ieder jaar weer puzzelen. Waar gaan we op vakantie? Eigen land of de Belgische kust? Lijkt ons heerlijk, maar dan wel met een goed-weer-zonder-regen-garantie. Een Gite in de Languedoc? Ook leuk maar als je niet begin januari boekt, dikke kans dat alles al vol zit. Een C(Gl)amping? Ja, ook een goed idee maar dan wel graag mét gezonde (afhaal)happen zodat we niet alsnog op 2 gaspitten een maaltijd in elkaar staan te draaien. En een babybedje. En een kinderstoel. En….

Kussens & Fatboys

Toen Miles & Dean 1,5 jaar waren, kwam Claire bij toeval terecht bij MartinHal. Wow. Een vakantiepark dat er én goed en leuk uitziet voor de ouders én aan alles (maar dan ook alles) heeft gedacht voor de allerkleinsten? Jep. Het bestaat. Geen gesleep met kinderbedjes, stoeltjes, speelgoed. Een zembad met daaromheen tientallen kussens & fatboys omdat ze bij MartinHal begrijpen dat je als ouder van een dreumes en peuter geen seconde rust hebt laat staan verder dan 2 meter verwijderd wilt zijn van de combinatie; kind & water.

Foodlovers opgelet

En last but certainly not least: gezonde happen voor de allerkleinsten. Van verse babypureetjes tot kidsmeals die uit meer dan alleen patat, pasta & pizza bestaan. En die ze net 15 minuutjes eerder dan je eigen maaltijd serveren omdat ze ook wel snappen dat je kleintje een aandachtsspanne heeft van… nou ja, niet zo lang.

Luxe

We weten het. Luxe met een Grote L. Goedkoop is het zeker niet. Maar… goed nieuws: speciaal voor Famme en Bluebelle heeft MartinHal een speciale aanbieding samengesteld. Voor ouders met kleintjes die nog lekker buiten het seizoen kunnen gaan.

Reageer op artikel:
Dit vakantiepark overtreft al onze dromen
Sluiten