Huisupdate: dit worden de prachtige kleurtrends van 2017

Thuis

We kunnen niet wachten tot we aan 2017 kunnen beginnen, als we deze vier kleurentrends zien. Dat wordt schilderen en opnieuw inrichten. Weet je wat? We beginnen nu alvast!

Sherwin-Williams is een populaire Amerikaanse schilderswinkel. Zij voorspellen dé kleuren van 2017 en stelden deze kleuren samen in vier verschillende kleurpaletten. En wauw! Hier kunnen we wel aan wennen.

Onverschrokken


Ja, deze trend heet echt ‘onverschrokken’. Een combinatie van vurige en levendige kleuren.

Een nieuwe kleur op de muur

Nacht


Een van de meest mysterieuze en prachtigste verschijnsels: de nacht. Een dramatisch podium voor een sensuele glans. De donkere kleuren zijn de nacht, de goudgele kleur staat voor de maan.

Onbegrensd


Waan je in een tropisch gebied met deze kleurentrend. Mosterd, oceaan, koraal en modder: niets is te gek voor deze vrolijke en kleurrijke trend.

Holistisch


Duurzaam ontwerpen en radicale transparantie zijn de normen van deze stijl. De kleuren die er uit springen zijn blush roze en zacht blauw.

Denk je net zoals zovelen: ‘Leuk, maar hoe pak ik dat aan?’ Dat herkennen wij maar al te goed. Ideeën voor tien, maar in de uitvoering blijft het steken omdat we niet weten wat we nu moeten hebben aan materialen en hoe we het vervolgens aanpakken. Histor heeft hier iets op bedacht en komt met 10 super easy how-to video’s die je helpen bij jouw verfklusprojecten. Zoals het aanbrengen van leuke sjablonen in de kinderkamer tot het verven van een commode in een trendkleur Bekijk de video’s hier >

Als je dan toch bezig bent, kan je meteen de hele kinderkamer aanpakken. DIY: 8 supersnelle klustips voor de kinderkamer

Foto’s: Sherwin-Williams

Meer leuke content? Like ons op Facebook

decor8