Eva Dusch
Eva Dusch Erop uit 30 mrt 2016

Dit wordt lachen: LEGO Batman de film komt eraan

Batman returns. En hoe! De nieuwe film Batman v Superman verbreekt zo’n beetje alle records in binnen-en buitenland. Maar de makers pakken lekker door, want de nieuwe film staat alweer voor de deur waarin de superheld in een nieuw jasje is gestoken. Hij is namelijk van LEGO.

Het blijft een mysterieus fenomeen: superhelden. Ze zijn een van de weinige filmsterren die generatie op generatie blijven entertainen. En dat hebben we geweten, want de Batman kinderkamers en verjaardagsfeestjes blijven populair.

En nu is er de animatiefilm met een LEGO-Batman, die net als zijn menselijke evenknie in actie zal komen. Ook zijn vrienden zoals butler Alfred, Robin en Batgirl zijn van de partij, net als The Joker. De verhaallijn zal draaien om de superheld in zijn zoektocht naar geluk. Klinkt bloedserieus, maar uit de trailer, die overigens een dikke knipoog is naar de filmhistorie van Batman, blijkt dat er ook veel humor in zit. Tenminste, wij moesten stiekem lachen. Tel daar nog even die diepe schurkenstem van Will Arnett bij op. Zie hier de trailers.

Trailer 1

Trailer 2

Het helaas nog even wachten, want de film zal pas vanaf februari 2017 in de bioscoop draaien. Ga jij hem zien? Reageer op onze Facebook!

Ken je de Batdad al? Nee? Kijk dan snel dit hilarische filmpje>

Reageer op artikel:
Dit wordt lachen: LEGO Batman de film komt eraan
Sluiten