Dit zegt je slaaphouding over je karakter

Of je nu een buikslaper bent, of alleen maar in slaap kunt komen als je op je zij ligt, elke slaaphouding zegt belangrijke dingen over je karakter. En dat levert dan weer een leuk lijstje op.

1. Op je zij

Als je in slaap valt in deze positie ben je een kalm persoon waar mensen op kunnen bouwen. Je bent niet makkelijk boos te krijgen, en je bent niet bang voor wat de toekomst je brengt. Je bent een optimistisch persoon, die zelfs op een donkere winterdag kan lachen. Veranderingen ga je niet uit de weg, vooral omdat je je makkelijk kunt aanpassen.

2. Foetushouding

Lig je het liefst in elkaar gedoken onder de dekens weggekropen met opgetrokken knieën, dan vind je het fijn als mensen zich over je ontfermen en heb je bescherming en bevestiging nodig. Als je in deze houding ligt, probeer je je los te maken van de alledaagse dingen en de wereldproblematiek. Mogelijke uitlaatkleppen die helend voor je kunnen werken zijn schilderen, dansen of het bijhouden van een blog.

LEES OOK: Dit is waarom je nooit met een beha aan moet slapen, volgens een Engelse arts

3. Buik

Als je op je buik ligt en je armen en benen wijd naast je lichaam legt, ben je een geboren leider. Je bent impulsief en neemt graag het initiatief. Je heb zowel je persoonlijke leven als je werk goed op orde. Mensen doen jou dan ook weinig plezier met verrassingen. Je wilskracht en je grote verantwoordelijkheidsgevoel zorgen ervoor dat je de nodige successen behaalt.

4. Rug

Ben je een rugslaper, maar heb je je armen niet recht langs je lichaam dan ben je een echte levensgenieter. Je bent niet vies van een beetje aandacht en brengt je dagen het liefste door met leuke mensen waar je van houdt. Je kunt koppig, maar je bent hoe dan ook altijd eerlijk. Mensen die graag op hun rug slapen, hebben over het algemeen een sterke persoonlijkheid.

5. Plank

Lig jij erbij als een soldaat in de slaaphouding? Dan ben je iemand die goede manieren heeft, en dit ook graag bij andere mensen ziet. Je hebt duidelijke doelen in je leven, en doet er dan ook alles aan om die te behalen. Je bent strikt, en veeleisend. Van anderen verwacht je veel, maar vooral van jezelf.

6. Buik

Slaap je op je buik, met een hand onder je kussen en je knie gebogen, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een onvoorspelbaar karakter. Je bent avontuurlijk, hebt vaak moodswings en brengt daar vaak je omgeving mee in de war. Keuzes maken vind je moeilijk, en je functioneert het beste in een stabiele, rustige ruimte.

6x slaaphouding op een rij

Hoe zit dat bij jullie in de slaapkamer? Dit is waarom alle stellen eens apart moeten slapen

brightside.me

Reageer op artikel:
Dit zegt je slaaphouding over je karakter
Sluiten