Redactie
Redactie Lifestyle januari 13, 2015

Dit zijn dé 8 interieurtrends voor 2015

Aan het begin van een nieuw jaar zit je vaak bomvol nieuwe plannen en ideeën. Januari is het moment om het roer om te gooien en bijvoorbeeld je interieur te restylen. Dit zijn de interieurtrends voor 2015.

1. Georganiseerde rommel

Als tegenhanger van het über-minimalisme zien we een volgestouwd interieur, maar dan wel tot in de puntjes gestyled. Als in een soort van wunderkammer maak jij je eigen tentoonstelling met veren, schelpen en ander moois.

2. Marsala

Dit is de mode kleur van 2015 die ook prima in je huis kan!
Kies voor subtiele accessoires, een meubelstuk of zelfs een hele Marsala muur.

3. Donkere, sombere kleuren

We kozen jaren massaal voor een smetteloos wit interieur. Langzaam durven we weer te kiezen voor donkere tinten. Denk aan marine blauw, antraciet, jacht groen en het bovengenoemde marsala.

4. Een mix van oud en nieuw

Door meubels uit verschillende stijlperiodes te combineren creëer je een dynamisch interieur. Shop op marktplaats of in antique winkels voor mooie oude nieuwe spullen.

5. Leer

Leer is onmisbaar in 2015, dit kwalitatieve en mooie materiaal gaan we vooral zien in moderne vormen.

6. Oosterse invloeden

In onze wereldse samenleving is het logisch dat we wooninspiratie ver over de grens opdoen. In 2015 zijn vooral invloeden vanuit Turkije, Marokko en India populair. Rijke kleuren, mooie patronen en texturen zijn mooi meegenomen.

7. Organisch groen

Deze trend is geschikt voor iedereen met groene vingers. Creëer een botanisch gevoel met verschillende soorten planten.

8. Zwart

Zwart is het nieuwe zwart. We zijn niet meer bang om zwart te implementeren in ons interieur, en hoe! Tegenwoordig zien we zwart all over the place en het ziet er prachtig uit.

Reageer op artikel:
Dit zijn dé 8 interieurtrends voor 2015
Sluiten