Dit zijn de foto’s die jullie mannen van jullie met de kinderen maakten

Het begon met blogger Sophie, die alle mannen opriep om vrouwen eens wat vaker op een onbewaakt moment te fotograferen met de kinderen. En dus vroegen ook wij, als redactie van Famme, hetzelfde aan onze mannen. Waarop ook die van jullie binnenkwamen op onze Facebook.

De een ontroerend, de ander vol in actie. Afijn, kijk zelf maar even naar een kleine selectie. En vooral: hulde aan al die fotografen.

1.

Angelique van Leeuwen: ‘Onze zoon is al bijna 3 jaar ziek. We zijn dan ook vaak in het ziekenhuis. Gisteren hadden we voor het eerst sinds hele lange tijd, een relatief zorgeloze dag. Wat hebben we genoten!’

2.

Faiza Voois-Bloem: ‘Deze maakte mijn man van ons. In de kraamweek genomen, heerlijk neus aan neus slapen met onze pasgeboren dochter.’

3.

Eva van der Pasch-Vrijsen:‘Afgelopen zaterdag bij een bezoekje aan de bibliotheek met mijn dochters en neefje en nichtje waar ik een door hun gekozen boek voorlas.’

4.

Ir Vina Fa: ‘PAPArazzi!’

5.

Miranda Tacken-Klunder: ‘Wel op verzoek van mij gemaakt ;).’

6.

Susan Endeman: ‘Deze kreeg ik gisteren van mijn man.’

7.

Lilian Quere-Boehlke: ‘Ja inderdaad, meestal zelf diegene die “de momenten” vastlegt. Ik ga het zeker zeggen hier. Meer spontane foto’s van mij met de kinderen!’

8.

Ellen Beintema: ‘Alleenstaande mama, maar kinderen kunnen er ook wat van.’

Hoe de foto’s van onze mannen eruit zagen? Check maar even hier.

Reageer op artikel:
Dit zijn de foto’s die jullie mannen van jullie met de kinderen maakten
Sluiten