Dit zijn de nieuwe Ken poppen en het internet gaat los

Eens in de zoveel tijd krijgen de barbiepoppen van Mattel een make-over, omdat ook zij met de tijd mee moeten gaan. Afgelopen donderdag werden de mannelijke ‘barbies’ gepresenteerd, en vooral in Amerika wordt er heftig gediscussieerd over het uiterlijk van de nieuwe Ken poppen.

Nieuwe Ken poppen

Het was de bedoeling om een zo divers mogelijk aanbod te creëren bij de nieuwe Ken poppen, en dat is de fabrikant aardig goed gelukt. De ‘Fashionistas’ collectie bestaat uit verschillende typetjes, waaronder onder andere een nerdy man met bril, een licht getinte man met een vrolijk overhemd en een hipster compleet met man bun.

Hipsterpop

Vooral over die laatste variant van de pop raakt het internet niet uitgepraat. ‘Dat kleine plukje haar dat loshangt, en die scherpe lijn in zijn kapsel…’ zegt iemand op Twitter. Een andere vrouw reageert dat ‘elke Ken pop haar aan een barman die haar ooit heeft genegeerd’ doet denken. Mannen zijn daarentegen niet zo te spreken over de hipsterpop: ‘De nieuwe Ken pop heeft een man bun. Ik ga weer terug naar bed’, reageert Twittergebruiker Zach Braff.

LEES OOK: Onderzoek: spelen met Barbie kan meisjes onzeker maken

Gedrag

Een aantal andere Twitter-gebruikers laat zich uit over hoe ze denken dat de man-bun Ken zich in het echte leven zou gedragen, en die reacties zijn hilarisch.

Zien! Dankzij deze video maak je de mooiste Barbie kleding binnen 5 minuten zelf.

Huffington Post

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe Ken poppen en het internet gaat los
Sluiten