Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Mode 15 jan 2019

Dit zijn dé trouwjurken trends voor 2019

Stap jij dit jaar in het huwelijksbootje? Dan ben je vast druk in de weer met het voorbereiden van The Big Day. Vooral de zoektocht naar jouw droomjurk zal vast veel tijd in beslag nemen. Met talloze modellen, stofjes, printjes, kleuren en aanbieders is het niet gek dat dit een lastige keuze is. Laat je inspireren door de trouwjurken trends voor 2019!

Hoewel je ervan overtuigd was dat het een prinsessenjurk zou worden, twijfel je na het passen van die mermaid dress of dit nog wel jouw stijl is. Herkenbaar? Lijkt er geen einde te komen aan de zoektocht naar jouw droomjurk? Dit zijn dé bruidstrends van 2019.

Less is more

Meghan Markle heeft de wereld laten zien dat prinsessen zich niet perse in gigantische jurken hoeven te hijsen. Veel brides (to be) zagen dé it jurk als inspirtatiebron. Minimalistische jurken zijn sinds de koninklijke bruiloft helemaal hot and happening. Als te veel poespas niet jouw ding is, is een minimalistische jurk helemaal jouw ding!

trouwjurken trends

Bron

Statement sleeves

Word je juist heel gelukkig van opvallende details? Dan zal deze trend jouw hartje sneller doen kloppen! Mouwen zijn in 2019 de eyecatchers als het aankomt op trouwjurken. Van vlindermouwen tot pofmouwen en kanten mouwen: it’s all in the sleeves! 

trouwjurken trends

Bron

Blote benen

Speels, classy en nonchalant: kortere bruidsjurken zijn weer terug van weggeweest! Ideaal voor zon liefhebbers die hun ja-woord in de buitenlucht geven. Mocht je niet kunnen kiezen tussen een traditionele of korte trouwjurk, kun je een kortere jurk natuurlijk altijd voorzien van een extra, lange rok. Dit maakt het makkelijk om na de ceremonie lekker los te gaan op de dansvloer!

trouwjurken trends

Bron

Vrolijke veertjes

De catwalks en rode lopers zitten onder de veertjes. Daarom is het geen wonder dat veel bruidswinkels deze trend doorvoeren in hun bruidsmode. Veren geven een elegante, maar tegelijkertijd speelse look. Feathers zijn sowieso tijdloos! Oordeel zelf.

trouwjurken trends

Bron

De kaftan

Stap in een wereld van 1001 nacht…Een kaftan is een lang traditioneel mannengewaad dat zijn oorsprong vindt in het Midden Oosten. Maar dit gewaad heeft veel invloed gehad op de modewereld, en terecht. Dit is toch een plaatje?

trouwjurken trends

Bron 

Gezellige kleurtjes

Een witte bruidsjurk is traditioneel, maar niet alle bruiden vinden deze kleur bij zich passen. Dat maakt helemaal niet uit! Trouwen in kleur is hartstikke hip. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze pastelblauw trouwjapon?

trouwjurk trends

Bron 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Vow

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit zijn dé trouwjurken trends voor 2019
Sluiten