Dit zijn jullie (en onze) leukste kerstborrelverhalen

Het eind van het jaar nadert, iedereen is moe en heeft zin in een paar dagen vrij. Zodra de kerstliedjes overal aanwezig zijn weet je dat het ‘die tijd van het jaar is’. De radiostations spelen je favoriete songs en  jij maakt je op voor de kerstborrel op het werk. En we weten allemaal dat die over het algemeen alle ingrediënten bevatten van spanning, sensatie en oeps-momenten. Dit zijn jullie en onze smeuïgste kerstborrelverhalen.

Vorige week riepen we op om jullie kerstborrelverhalen met ons te delen. En het moet gezegd: de overlap in type verhalen is vrij groot. Blijkbaar blazen we allemaal wat stoom af. Roddelen we over het afgelopen jaar, vinden we een collega of 2 in de bezemkast of het toilet en biechten we op wie we stiekem best leuk vinden. Afijn, nu we weten dat het overal gebeurt kunnen we er maar beter om gniffelen. Dit waren een aantal van jullie inzendingen:

Ariane (31):

‘Een paar jaar geleden was ik bij ons op kantoor naar een deel van het bedrijf geglipt dat afgesloten was voor het feestje. Om daar naar de wc te gaan. Het was ontzettend druk beneden en ik wilde niet wachten. Blijkbaar hadden twee collega’s van mij hetzelfde bedacht, maar dan om privacyredenen. Toen ik op het toilet zat hoorde ik op het toilet naast me – laat ik het netjes zeggen – twee mensen tot ongekende hoogte komen. Ik kon het niet laten om even te blijven posten om de hoek. Niet heel veel later zag ik de knapste jongen van de postkamer met de office manager van mijn afdeling naar buiten trippelen.’

Marieke (39):

‘Truth or dare. Wie kent dit spelletje niet? Op een of andere manier wordt dit regelmatig op kerstfeestjes gespeeld. Ik heb het al vaker meegemaakt. En de vraag die altijd voorbij komt is: ‘Truth. Je moet kiezen, je moet. Met wie zou jij hét doen van je collega’s?’ Natuurlijk sputterde ik tegen, maar liet me uiteindelijk verleiden om Bas (niet zijn echte naam, red.) te zeggen. Stond Bas achter me, zonder dat ik het doorhad. Ik kon wel door de grond zakken. Later stuurde hij me nog een berichtje; ‘Ik ook met jou hoor, no worries.’ En een knipoog.’

Annabel (28):

‘Ik drink het hele jaar door eigenlijk heel weinig. Maar één of twee keer per jaar ga ik net iets over de schreef en dat is meestal op de kerstborrel. Ik heb dan wat minder remmingen en ga harder praten. Terwijl ik met mijn collega stond te kletsen over het afgelopen jaar zei ik dan ook iets te hard tegen mijn collega: ‘Nou, als Pieter niet zo enorm arrogant zou zijn, zou ik hem best leuk vinden.’ Niet dat Pieter (de baas) in de buurt stond gelukkig, maar helaas heb je altijd collega’s die het doorlullen, dus moest ik de week erna van andere collega’s horen dat ik dat gezegd had. Ik hoop dat Pieter het nooit te horen heeft gekregen.’

Heb jij nog geen kerstborrel verhaal? Dit is je kans! Klik op deze link en laat aan Brouwers weten waarom jij en je collega’s een kerstborrel verdienen in samenwerking met Q-music The Party. De actie loopt tot morgen (5 december), dus geef je snel op!

In samenwerking met Brouwers Bier

Reageer op artikel:
Dit zijn jullie (en onze) leukste kerstborrelverhalen
Sluiten