Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Persoonlijk 28 okt 2015

Dit zijn ze! De beste standjes om zwanger te raken

Mocht je nieuwsgierig zijn… Dr. Marilyn Glenville onthult de beste standjes om een kind te verwekken.

Volgens Marilyn heeft de manier waarop sperma bij een vrouw naar binnen komt veel invloed op de kans om zwanger te raken. Het is volgens haar vooral belangrijk dat de man zo diep mogelijk in de vrouw klaarkomt, dus een man-on-top positie is ideaal. ‘Hoe dichter de spermacellen bij de baarmoederhals aan hun reis beginnen, hoe groter de kans dat er een de finish haalt’, zegt Marilyn tegen Express.co.uk.

Standjes waarbij de vrouw bovenop zit (zwaartekracht) en de spoon-positie, waarbij man achter de vrouw ligt met de gezichten dezelfde kant op, zijn daarentegen een minder goed idee als je zwanger wilt worden.

Aan de bak dus, met deze standjes:

Eh ja… Succes!

Deze dingen willen vrouwen écht niet horen als zwanger worden niet lukt >

Kleine disclaimer… We bedoelen niks negatiefs met dit artikelen en willen ook zeker niemand pijn doen. We begrijpen als geen ander dat het verschrikkelijk frustrerend (zacht uitgedrukt) kan zijn als je maar niet zwanger kunt worden (en daar schrijven we dus ook regelmatig over op Famme). We pretenderen allesbehalve dat we dé oplossing hebben. Neem dit artikel alsjeblieft niet te serieus, het zijn slechts een paar tips voor degene die nieuwsgierig zijn. Mocht het zwanger worden bij jou voor jouw gevoel te lang duren, zoek alsjeblieft contact met je huisarts.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit zijn ze! De beste standjes om zwanger te raken
Sluiten