DIY: 4 x inspiratie voor het verven van de kinderkamer!

Wil je de kinderkamer een update geven, maar geen idee waar je moet beginnen? Nou, gewoon… bij de muren! Voor iedereen die wel wat inspiratie kan gebruiken maakten we samen met Histor deze video met maar liefst drie DIY’s bomvol muurinspiratie.

In de video zie je de laatste trends op het gebied van kinderkamers. Stap voor stap uitgelegd, zodat je het zelf na kunt maken. Droomt je kind over een leven als piloot of is het motto ‘hoe meer kleur, hoe beter’ op het lichaam van jouw kleine geschreven? Kijk dan de video!

Histor Clean

Kunstenaars zijn het, die kinderen van ons. Regelmatig verbazen we ons over de creatieve uitspattingen van kinderen. Superleuk natuurlijk, maar minder fijn wanneer ze losgaan op je muren en een indrukwekkende fresco achterlaten.

Gelukkig is er nu Histor Clean, een matte, reinigbare muurverf die ideaal is voor vuilgevoelige ruimtes zoals de hal, keuken of de kinderkamer. Want tja, zo’n plakkerig handje gestempeld op de muur is misschien niet wat je wilt. Modder, ketchup, stiften zijn makkelijk te verwijderen met een nat doekje. En het unieke: je muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Iets dat je natuurlijk wel hebt met normale muurverf.

Voor welke kleur ga jij?
Histor Clean komt in alle kleuren van de regenboog! Zo blijft je ‘parelwitte’ hal egaal wit en je ‘Fuchsia’ prinsessenkamer mooi roze. In de video gebruikten wij de Histor Clean-kleuren Allerliefst (6937), Katoen (RAL9001), Tendens (6906), Combinatie (6458) en Geordend (6924).

Reageer op artikel:
DIY: 4 x inspiratie voor het verven van de kinderkamer!
Sluiten