Eva ten Wolde
Eva ten Wolde Kids 20 nov 2020
Leestijd: 1 minuut

DIY: 7 x samen aan de knutsel met lege WC-rollen

Ho, stop eens! Die lege WC-rollen moet je écht niet zomaar weggooien. Het is namelijk het ideale middel om de kiddo’s mee te vermaken op een vrije middag. Er zijn namelijk mega veel creatieve ideeën om te knutselen met WC-rollen.

WC-rollen klaar? Knutselen maar!

1. Olifant

Dit olifantje hebben de kids binnen no-time in elkaar geknutseld! Het is helemaal niet zo lastig, maar wel een leuk werkje voor kleuters. En misschien zelfs nog voor peuters…

2. Kikker van Max Velthuijs

Ken je de Kikker-boeken van Max Velthuijs? Nou, daar heb je ‘m dan! Terwijl de kinderen lief aan het knutselen zijn, kan jij  misschien een verhaal voorlezen uit één van deze boekjes.

3. Racewagens

Vroem! Deze racewagens zijn hét knutselwerkje voor onze kleine autofreaks. Ze kunnen de auto’s helemaal naar eigen smaak pimpen. Maak er een touwtje aan vast en de kids kunnen ‘m door het hele huis achter zich aan slepen. Racewedstrijdje?

4. Eenhoorn

Er zijn veel kids die een lichte obsessie hebben met eenhoorns (ofwel: unicorns). Ze worden wild enthousiast als ze dit magische knutselwerkje mogen maken.

5. Kleurrijke pauw

Zo trots als een pauw… Dat zullen de kinderen vast en zeker zijn met dit kleurrijke knutselwerkje. Ja, met knutselen met WC-rollen kan je écht alle kanten opgaan.

6. Olaf (Frozen)

‘Let it go, let it goooo!’ Veel kids krijgen geen genoeg van deze te gekke Disney film. En mama vindt ‘m stiekem ook best leuk… Speel je favoriete scènes na met jouw eigen Olaf.

7. Slangen

Na de olifant, kikker en pauw, hebben we nu deze slangen! Het huis verandert straks in een dierentuin vol geknutselde WC-rol-dieren.

Dit artikel verscheen eerder op Mamaenzo.nl

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
DIY: 7 x samen aan de knutsel met lege WC-rollen
Sluiten